Facilităti la partida cu FCSB din Cupa României, pentru posesorii de bilete la derby „de Alba” Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir

Spectatorii care vor achiziționa bilete la derby „de Alba” Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, programat mâine de la ora 17.00, pe „Cetate” vor avea facilități la procurarea biletelor la marele meci cu FCSB de săptămâna viitoare, joi, 27 septembrie, în nocturnă, la Zlatna sau Alba Iulia. Astfel, contravaloarea biletului de la confruntarea din Liga a 3-a, respectiv 5 lei, va fi scăzută din costul biletului la partida cu cea mai galonată formație a Ligii 1, iar posesorii de bilete la partida Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir vor avea prioritate la procurarea biletelor la partida din „16”-imile Cupei României. În plus, prin acest demers „alb-negrii” încearcă să-și asigure o asistență ridicată la confruntarea de sub Drăgana, prin această propunere „la pachet”

Practic, spectatorii de la întâlnirea din eșalonul terț au obligația să păstreze biletele pentru a demonstra că au asistat la jocului în cauză, în momentul în care vor dori bilete la confruntarea anului, Unirea Alba Iulia – FCSB, ce se va disputa la lumina reflectoarelor.

INFORMARE COVID-19

Biletele la întâlnirea cu Cupa României se vor pune în vânzare de marți, mâine se va anunța locația și prețul exact al biletelor, în funcție de zona din stadion. Dacă se va juca pe Ampoi, uniriștii intenționează să aplaseze o tribună mobilă pe una din laturile terenului, în dorința de a suplimenta capacitatea arenei cu aproximativ 1000 de locuri.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...