Rămâi conectat

Sport

Duminică, Voinţa Savini Due Sebeş – HC Făgăraş Începe returul la handbal… masculin, HC Alba Sebeş are rundă liberă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, 26 ianuarie, de la ora 18.00, este handbal masculin în Sala „Florin Fleşeriu”: prima etapă a returului în Divizia A, Seria B, meci între Voinţa Savini Due (locul doi, 28 de puncte) şi HCM Făgăraş (locul patru, 22 de puncte). Se anunţă un duel aspru, mai ales că în tur nou-promovata din Sebeş s-a impus cu 24-21. „Adversarii au ambiţii mari, cu siguranţă intenţionează să-şi ia revanşa, dar noi ne dorim să oferim o nouă victorie fanilor, mai ales la partida de debut din noul an”, a spus antrenorul Alexandru Weber, ce n-a modificat efectivul în intersezon.

*HC Alba Sebeş nu joacă la Oradea!

Teoretic, sâmbătă, fetele aveau meci extern, cu HC Vlady Oradea, însă problemele financiare ale gazdelor au dezintegrat lotul bihorean, astfel că partida va câştigată, la fel ca şi în toamnă, la „masa verde”, cu 10-0 de HC Alba Sebeş. La Sala din Oradea conform organizatorilor, meciul nu este programat, iar pe site-ul Federaţiei Române de Handbal în dreptul întâlnirii respectiv au apărut trei semne mari de întrebare, fără ora jocului, dar cu brigadă de arbitri delegată… Fetele din Sebeş abordează returul de pe poziţia a 4-a (25 de puncte) şi au un obiectiv dificil: promovarea în Liga Naţională. „Stăm în incertitudine şi aşteptăm un verdict oficial. Exista posibilitatea să ne deplasăm până la Oradea, să ne prezentăm la sală şi să nu avem adversare. Nu putem risca nimic, deşi orădenii ne-au cerut iniţial să amânăm partida”, a mai precizat antrenorul Alexandru Weber. În fruntea ierarhiei este CSM Slatina – 30 de puncte, urmată de Mureşul Tg. Mureş – 28 de puncte şi SCM Universitatea Piteşti – cu 27 de puncte. „Am fost informaţi oficial de către reprezentanţii FRH că partida nu va avea loc. Nu ştim ce se va întâmpla exact cu echipa din Oradea în viitor, cert este că nu se va disputa acest meci”, a declarat preşedintele Virgil Costea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea