Rămâi conectat

Sport

DP Marţian la un egal de calificarea la turneul final al Cupei Liceelor Coca Cola!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Liceului „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia este la un singur egal de a se califica la faza finală a Cupei Liceelor Coca Cola 2012! După ce a câştigat vineri primele două întâlniri ale turneului semifinal de la Tg Mureş, formaţia albaiuliană a realizat astăzi o victorie şi o înfrângere. În primul joc, cu Colegiul Naţional Economic “Andrei Bîrseanu” Braşov a fost 6-9 (2-8), goluri înscrise de Ionuţ Nicula 3, Răzvan Frenţiu, Paul Joldeş şi Aurel Trif, iar în al doilea meci, un succes la limită cu LPS Cluj Napoca, 3-2 (2-1), reuşite semnate de golgheterul Răzvan Frenţiu – două şi Ionuţ Nicula. „Prin jocul rezultatelor am devenit favoriţi la calificare şi mai avem nevoie de un unic punct pentru a ne califica în primele 6 echipe din ţară„, a spus profesorul Dan Anca. DP Marţian a acumulat 9 puncte (3 victorii şi un eşec) şi va juca duminică, 22 aprilie, ora 10.00, cu Colegiul Naţional “Mircea Eliade” Sighişoara.

*Vezi galerie foto!

Golgheterul Răzvan Frenţiu şi-a arătat din plin calităţile, acesta marcând 9 din cele 17 goluri realizate de DP Marţian la turneul zonal de la Tg. Mureş. Fost component al echipei de juniori A ai Unirii Alba Iulia în toamnă (fără a fi utilizat), atacantul în vârstă de 19 ani s-a transferat în intersezon la Performanţa Alba Iulia, iar la faza judeţeană s-a dovedit principalul artizan al calificării, cu cele 18 reuşite, rezultând o medie excelentă de 3 goluri pe meci! (H.D.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea