Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu nemulțumit de majoritatea PNL-PD din CJ Alba – va reclama ”situația” la centru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba, a declarat pentru gândul.info că va reclama situaţia din judeţ la viitorul Comitet Executiv al social-democraţilor.

După alegeri s-a constituit o majoritate PNL – PDL, deoarece preşedintele CJ este de la PDL. Noi ne-am fi dorit ca alianţa să fie PNL – PSD, ne deranjează colaborarea cu PDL. Nu există logică, noi vrem ca această alianţă să intre în normalitate, să fie PSD – PNL”, a precizat pentru gândul.info Ioan Dârzu.

Între liderii locali ai PNL şi PSD din Alba au existat schimburi de replici şi despre banii aduşi în judeţ, fiecare lăudându-se cu intervenţiile făcute la centru pentru anumite proiecte locale.

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a intervenit în scandalul din Alba, spunând că liberalii încalcă protocolul USL prin colaborarea pe care o au cu cei de la PDL.

Sursa: gândul.info


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea