Rămâi conectat

Sport

Cupa Energo Impex la şah

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pensiunea aiudeană Melinda a găzduit sâmbătă „Cupa Energo Impex” la şah, un turneu de şah rapid desfăşurat în sistem elveţian pe parcursul a 7 runde şi la care au luat parte 22 de jucători din Alba Iulia, Cugir, Aiud, Sebeş şi Teiuş. După ce a dominat turneul de la un capăt la celălalt, Dan Cantemir (Clubul Municipal de Şah Alba Iulia) s-a impus cu 6 puncte, devansându-i cu o jumătate de punct pe colegii săi de club Florin Ungurean şi David Cordea. În imediata apropiere a podiumului s-au clasat Tiberiu Bardi 5 p, Adrian Sechereş 4,5 p şi Nicolae Şandru 4 p, acesta din urmă fiind chiar patronul firmei SC Energo Impex SRL Aiud. Împreună cu Ioő Şandor, patronul pesniunii Melinda, Nicolae Şandru s-a ocupat şi de organizarea turneului, oferind primilor clasaţi cupe, medalii, diplome şi premii în bani.
La veterani primele locuri au fost ocupate de Gheorghe Murg (Şah Club Cugir), Maxim Georgescu (CMS Alba Iulia) şi Bela Takacs sr. (Aiud). Juniorii David Cordea (16 ani) şi Adrian Sechereş (13 ani), clasaţi în partea superioară a clasamentului general, au fost premiaţi de Radu Cormoş din partea Asociaţiei Duraco Concept din Alba Iulia, acesta oferind de asemenea lui Dan Cantemir un premiu special constând în susţinerea financiară a participării câştigătorului Cupei Energo Impex la un turneu de şah în anul 2012. Arbitrajul turneului a fost asigurat de Marius Ceteraş (Alba Iulia) şi Aurelian Vlad (Aiud). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea