Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 2 septembrie, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 20 august – 2 septembrie 2018, publicată luni, arată că în perioada următoare sunt aşteptate reprize cu ploi zgomotoase dar marți şi miercuri vor fi mai frecvente în zonele înalte de relief. În schimb, la mijlocul săptămânii, furtunile vor câştiga destul de mult teren în regiunile vestice, sud-vestice şi centrale. Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme călduroasă, cu precădere în sudul şi vestul ţării unde se vor înregistra 34..35 de grade Celsius. Ulterior temperaturile vor fi în scădere în mare parte din țară.

TRANSILVANIA În intervalul 20 – 25 august vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, călduroasă după-amiaza în zona de câmpie a regiunii, iar media regională a maximelor va fi de 30…31 de grade. Ulterior, până în data de 28 august, maximele vor coborî până spre 24 de grade, apoi până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni temperaturile diurne vor crește ușor și vor atinge 25…26 de grade, în medie.

Temperaturile minime nu vor varia în prima săptămână semnificativ, media regională fiind de 14….15 grade. Ulterior valorile medii ale temperaturilor nocturne vor coborî spre 10 grade în data de 28 august, pentru ca apoi, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, variațiile să nu fie notabile, media regională urmând a se situa în jurul valorii de 11 grade. Vor fi averse în fiecare zi, dar mai ales între 23 și 28 august, când vor fi pe arii extinse și mai importante cantitativ.

LA MUNTE Până în data de 26 august valorile termice nu vor avea variații semnificative, media maximelor va fi de 19…20 de grade, iar a minimelor se va situa în jurul valorii de 11 grade. În următoarele zile se va resimți o răcorire de aproximativ 4…5 grade, apoi temperaturile maxime, cât și cele minime, nu se vor mai modifica semnificativ. Vor fi intervale cu averse în fiecare zi, dar mai intense și pe arii mai extinse vor fi cele ce vor cădea între 26 și 28 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână Începând de astăzi, 1 iulie 2024, angajații din România vor beneficia de o majorare a salariului minim pe economie, conform noilor măsuri adoptate de guvern la începutul lunii iunie. Noul salar minim brut este de 3.700 de lei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea