Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Cum să împodobești BRADUL de CRĂCIUN, ornamentul cel mai important al sărbătorilor de iarnă. Idei și sfaturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Semnificaţia împodobirii bradului de Crăciun • Bradul de Crăciun va fi întotdeauna ornamentul cel mai important al sărbătorilor de iarnă. Alegerea împodobirii este vasta, însă nu uitați un lucru important: nu întotdeauna decorațiile scumpe fac un brad sa arate mai frumos. Folosind-va ingeniozitatea si imaginația ve-ti crea cele mai frumoase decorații cu cele mai banale si simple lucruri: inele, clopoței, bomboane frumos ambalate, ursuleți de plus, felicitări, etc.

Ornamentele de Crăciun sunt achiziții speciale

Orice familie dorește sa aibă un brad împodobit, iar fiecare are propriile idei despre cum ar arata bradul perfect. Unii prefera un brad modern, toate culorile ornamentelor si luminilor potrivindu-se. Alții prefera un amestec de ornamente si culori, dar care aduc la viată spiritul Crăciunului.

Ornamentele de Crăciun sunt mai mult decât simple decorații. Acestea sunt amintiri, simbolurile unor vacante in familie, nașteri sau nunti. Probabil ca nu sunt cele mai moderne, însă valoarea lor sentimentala este inestimabila. Ornamentele pot fi create din orice material.

Puteți cu ușurința sa pictați diferite teme pe bucatele de lemn, sa readuceți globurile la viată cu putina culoare, sclipici si sa va confecționați singuri beteala si panglicile din materiale proprii. Nu uitați de ajutorul copiilor, acești mici pitici au o imaginație foarte bogata iar plăcerea va fi din partea lor.

Ce culoare pentru bradul de Crăciun?

Daca alegeți varianta unui brad modern, atunci trebuie sa optați pentru o culoare specifica. Cele mai populare culori pentru bradul de Crăciun sunt următoarele: purpuriu, verde, metalic, alb, argintiu, auriu si albastru.

Asigurați-va ca ornamentul din vârful bradului se potrivește cu restul. Daca folosiți culoarea albastra, metalica sau argintie ca tema, probabil vârful bradului va fi o stea sau un înger. Iar daca culoarea aleasa este roșu, alb sau verde, puteți opta pentru un Moș Crăciun sau un înger.

Semnificaţia împodobirii bradului de Crăciun

Bradul de Crăciun – special

Daca doriți sa-i faceți copilului o surpriza plăcută, puteți alege varianta unui brad împodobit cu dulciuri.  In primul rând trebuie sa coaceți câteva prăjiturele in forme diferite (ursuleți, steluțe, ingerași), iar când sunt gata le împachetați in mici săculețe transparente sau colorate si le agățați pe crenguțe.

Fiți selectivi in alegerea bomboanelor si nu le cumpărați pe toate din același magazin. Puteți alege cu încredere bomboanele de ciocolata, jeleuri colorate, bastonașe specifice sărbătorii si  Moși Crăciune. Iar beteala o puteți confecționa din felii uscate de portocala, conuri de brad, flori, popcorn, afine sau covrigei. De acum trebuie doar sa fiți puțin creativi si sa lăsați restul pe seama copiilor.

Ziua împodobirii bradului

Transformați ziua împodobirii bradului in una speciala. Împreuna cu întreaga familie ascultați melodii de Crăciun, savurați o ciocolata calda cu prăjiturele si transformați-o într-o zi de neuitat.

Când decoram Bradul? In general in Romania, bradul se împodobește in Ajun de Crăciun. Influenta civilizației occidentale face însă ca tot mai multe familii sa împodobească bradul la începutul lunii decembrie sau cu multe zile înainte de Crăciun. Nu e nimic rău in asta. Putem in acest fel, sa ne bucuram mai mult timp de brad si de atmosfera magica pe care o da casei. Copiii vor fi incantați!

Decorarea de Crăciun trebuie plănuita din timp.

Vreți sa folosiți aceleași ornamente sau cumpărați unele noi? Vor fi toate camerele decorate sau nu? Întrebările sunt multe, iar unora nu le-ar strica un plan bine pus la punct. Mai ales daca alegeți o tema mai sofisticata sau moderna. Daca sunteți un decorator spontan atunci imaginația va fi de ajuns. Putina beteag prin casa va însufleți atmosfera iar câteva lumânări pe masa s-ar potrivi perfect.

Daca sunteți înconjurați de copii, tărâmul jucăriilor este alegerea ideala. Cu siguranța veți găsi câțiva ursuleți si păpușele pe care sa-i îmbrăcați in hăinuțe frumos colorate. Moș Crăciun si Omul de Zăpadă sunt singurii care nu trebuie sa lipsească, deci locul lor trebuie sa fie rezervat din timp. De asemenea mai puteți adaugă la decorul ales si steluțe, ingerași, șosetele si lumânări.

 Sursa Desprecopii.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea