Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia, reunire pe 15 iulie, Alin Minteuan, noul antrenor principal al formației universitare

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia, reunire pe 15 iulie, Alin Minteuan, noul antrenor principal al formației universitare

CSU Alba Iulia, la al treilea sezon consecutiv în Liga 3, va începe pregătirile în 15 iulie sub comanda noului antrenor principal, clujeanul Alin Minteuan. Mutarea se prefigura încă din primăvară, în timpul play-off-ului, după despărțirea de Bruno Vienescu. Alin Minteuan îi va avea ca secunzi pe Nicolae Ghișa și Raul Unchiaș, cei care au activat la CSU Alba Iulia și în ediția precedentă, asigurând interimatul pe banca tehnică în ultimele 5 runde. Clasată pe poziția a 4-a, după calificarea în premieră în play-off, formația universitară a avut inițial fixată data reunirii pentru luni, 8 iulie, dar din diverse motive organizatorice s-a decis amânarea cu o săptămână a reluării antrenamentelor. Până la plecarea în cantonamentul centralizat de la Vatra Dornei antrenamentele „alb-albaștrilor” se vor desfășura la Sebeș, pe teren sintetic, și la Drâmbar.

În linii mari va fi păstrat efectivul din sezonul anterior, dar sunt și 7 plecări certe: B. Lazăr (revenit la Farul Constanța), Kouadio și Quedraogo (aparțin de CFR Cluj), Bidulescu (întors la Rapid), Cisse, M. Șerban și Pîntea (i-a expirat împrumutul de la Ceahlăul Piatra Neamț), iar portarul Gal se pregătește cu gruparea din „Gruia”. Cu siguranță însă vor fi și achiziții întrucât universitarii vor să ridice ștacheta și să atace promovarea în eșalonul superior.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară Peste 500 de fani au așteptat prima reprezentativă de fotbal a României la Mogoșoaia, iar atmosfera a fost una extraordinară după ce tricolorii au reușit calificarea în optimile de finală la EURO 2024, scrie prosport.ro. O parte dintre jucătorii care s-au aflat în lotul lui Edi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea