Rămâi conectat

Actualitate

CSU Alba Iulia a terminat pe locul doi în turneul de la Zenica

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a terminat pe locul secund turneul internaţional de baschet feminin de la Zenica (Bosnia), după ce a pierdut în această seară finala mare în compania gazdelor de la Celic Zenica, scor 64-68 (36-33). „A fost un meci foarte bun, ţinând cont de nivelul de pregătire la care ne aflăm. Am condus timp de 38 de minute, iar în final echipa bosniacă, una foarte bună a întors rezultatul„,  a spus Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia.

Pe locul al treilea s-a clasat formaţia croată Medvescak Zagreb (învinsă în semifinale cu 58-49 de albaiulience), iar pe ultimul loc a terminat Buducnost Podgorica (Muntenegru).

Punctele echipei pregătite de antrenorii Tomas Bilek şi George Lăncrănjan au fost marcate de Amanda Thompson – 15, Becca Tobin – 13, Ekaterina Abramzon – 10 , Jovana Vukoje – 8, Zenta Melnika – 6, Laura Drăgoescu  Pap – 6, Eniko Tarţa Laza – 4, ldiko Nagy – 2, au mai jucat Tereza Brantlova, Alexandra Uiuiu (n-au fost utilizate Bianca Voica şi Andreea Beldian).

În ziua a doua a turneului, Uiuiu, Brantlova şi Tobbin au jucat uşor accidentate, iar lipsa din staff a unui kinetoterapeut (Romulus Boţoiu a plecat deoarece nu semnase contractul) le face incerte pentru meciul de la Craiova.

Echipa CSU Alba Iulia va reveni luni în ţară şi miercuri va debuta în întrecerile oficiale, meci în deplasare, în Cupa României cu SCM Craiova.



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea