Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, un nou transfer: Amir Jorza, mijlocaș trecut pe la UTA Arad și Rapid!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, dezlănțuită pe piața transferurilor, a anunțat a treia achiziție estivală: mijlocașul Amir Jorza (24 de ani), care a evoluat la UTA Arad, Rapid București sau CSM Reșița, iar stagiunea trecută la ACS Tg. Mureș.

Jorza se alătură atacanților Blănaru și Voinea, prezentați zilele trecute de clubul din Cetatea Marii Uniri. Crescut de Atletico Arad și lansat de UTA, Jorza a plecat la Rapid în vara anului 2018, punând umărul la promovarea „alb-vișiniilor” în Liga 2. Tânărul mijlocaş crescut de Atletico Arad a debutat la doar 16 ani la nivelul Ligii a II-a, în tricoul celor de la UTA Arad, grupare pentru care a evoluat în perioada 2015 – 2018.În tricoul Rapidului, fotbalistul născut la Șagu a fost decisiv pentru promovarea celor de la Campionii FC Argeș în Liga 1, după ce a marcat în cel de-al 6-lea minut de prelungire golul ce i-a menținut pe Turris Oltul Turnu Măgurele (echipă desființată ulterior) în eșalonul secund și i-a trimis pe „alb-violeți” în elită. În 2021, după ce a promovat cu Rapid în Liga 1, Jorza a fost pus pe liber, ajungând la CSM Reșița și apoi la SCM Zalău.

Am ales Unirea Alba Iulia pentru că am încredere în proiectul care mi-a fost prezentat. Am auzit doar lucruri bune despre conducere, staff și jucători. Voi încerca, cât pot de mult să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul. Mă bucur că am această oportunitate de a juca pentru un club de tradiție cum e Unirea Alba Iulia”, a declarat Amir Jorza, pentru pagina oficială a CSM Unirea Alba Iulia
Născut pe 2 iulie 1999, Amir Jorza va evolua cel puțin un sezon pentru CSM Unirea Alba Iulia, iar de-a lungul carierei sale a mai evoluat la UTA Arad, Rapid București, CSM Reșița, SCM Zalău (6 luni) și ACS Târgu Mureș (în stagionea 2023/2024).
⚪
Până în acest moment CSM Unirea Alba Iulia a efectuat trei transferuri, este vorba despre sosirea lui Ștefan Blănaru, Albert Voinea și Amir Jorza, iar oficialii clubului albaiulian sunt în continuare în discuții cu mai mulți jucători pentru a forma o echipă puternică pentru sezonul 2024-2025, sezon în care principalul obiectiv este promovarea în Liga 2.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea