Rămâi conectat

Sport

CSM Bucureşti – Volei Alba-Blaj în etapa a 18-a *Soarta gazdelor, în mâna echipei din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Medicina5Câştigând derby-ul Ardealului, Volei Alba-Blaj este sigură de poziţionarea pe locul al treilea la finele sezonului regulat, iar în mâinile grupării din „mica Romă” stă soarta echipei din capitală, CSM Bucureşti, situată pe locul al 5-lea (27 de puncte), în luptă directă pentru play-off cu CSM Târgovişte (27 de puncte) şi Unic Piatra Neamţ (23 de puncte).Iarăşi ne aşteaptă un meci important, în care trebuie să fim atenţi şi concentraţi. Adversarul are 3-4 jucătoare de calitate şi este mult mai puternic decât în tur, forţa lor a crescut cu 40 la sută comparativ cu prima parte a stagiunii. O să utilizăm cel mai bun lot avut la dispoziţie, avizaţi fiind de succesul bucureştencelor cu 3-0 la Târgovişte”, a explicat antrenorul Branko Gajic.

*Sezonul trecut, rivalitate

O victorie a Blajului ar trimite CSM Bucureşti pe locul al 6-lea, caz în care ar urma să devină adversar al trupei din „Mica Romă” în play-off. Recent instalat antrenorul bulgar Stoyan Gunchev are sub comandă nou-venitele Jasna Majtorovic, Maja Simanic şi Ivana Milanovic. O rivalitate cu accente tensionate s-a iscat în ediţia trecută, cu miză directă clasarea pe locul 4 şi apoi în play-off, pe atunci Roxana Ivanov şi Katija Medved fiind în distribuţia CSM-ului. Până în prezent, echipele şi-au adjudecat meciurile interne, la Bucureşti fiind mereu 3-0 (campionat şi de două ori în play-off), iar la Blaj, 3-0 (în tur), 3-1 (play-off), 3-2 (în campionat).

Foto Dragoş BASARABA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea