Rămâi conectat

Sport

CS Universitatea Alba Iulia vrea transferuri pentru… ediția viitoare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce în vară a schimbat din temelii lotul cu care a reușit accederea în eșalonul terț, plecând 17 jucători și venind tot atâția, CS Universitatea Alba Iulia schimbă politica de transferuri în această iarnă.

Gruparea universitară vrea să cântărească bine și să înregimenteze jucători cu care să pregătească ediția viitoare, când obiectivele vor fi cu totul altele. Studenții au terminat anul pe poziția a șasea din Seria 9 și au șanse reduse să mai acceadă în play-off, în condițiile în care trebuie să recupereze un ecart de șase puncte în doar 3 etape rămase din sezonul regular. Este certă achizițonarea atacantului Andrei Vasinc (revenit din Malta) și a unui apărător central care a evoluat la Jiul Petroșani în ultimele 6 luni, de asemenea intenționându-se să se demareze discuțiile pentru prelungirea contractului cu Denis Cunțan, unul dintre remarcații toamnei.
Momentan lista plecărilor nu a fost făcută publică, câteva nume fiind “în așteptare” până la finalizarea aducerii altor jucători.

*7 plecări!

Vrem să ne despărțim de unii dintre jucători, să vedem cum putem să reziliem contractele. Pe de altă parte intenționăm să aducem 4 fotbaliști buni, peste nivelul lotului, să profităm de jocurile din play-off, pentru a ne forma scheletul de echipă pentru ediția următoare”, a spus Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

Din postura de nou-promovată și debutantă în eșalonul terț, formația studențească a strâns 18 puncte în aceste 15 etape, fiind oarecum liniștită și fără griji: la 8 “lungimi” de zona minată a ierarhiei, dar și la 6 puncte de play-out (unde vor ajuge primele 4 clasate). Conform anticipărilor, printre echipierii care părăsesc gruparea “alb-albaștrilor” în această perioadă se vor regăsi Costiniuc, Ov. Truță, Cos. Năcreală, Budin, Al. Costea, Ad. Hăprian sau V. Domșa, majoritatea înregimentați în vară.

CSU este cea mai grăbită echipă din Alba, reunirea fiind fixată în 16 ianuarie, cu un cantonament centralizat la Covasna (unde a fost și iarna trecută), începând cu 30 ianuarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea