Rămâi conectat

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan, desemnat președinte interimar al organizației PSD Alba: Număr de voturi impresionant pentru tânărul de 38 de ani la alegerile locale 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, desemnat președinte interimar al organizației PSD Alba: Număr de voturi impresionant pentru tânărul de 38 de ani la alegerile locale 2024

Corneliu Mureșan a fost desemnat președinte interimar al organizației PSD Alba. Tânărul de 38 de ani a obținut un număr de voturi impresionant la alegerile locale din 2024.

”Astăzi, Partidul Social Democrat a decis desemnarea unei noi echipe de conducere a organizației PSD Alba care va fi condusă de bunul meu prieten și coleg, Corneliu Muresan.

Noua echipă este formată din cei alături de care am obținut un scor istoric în Alba pentru PSD și care au convins cetățenii să ne sprijine în proiectele pe care le avem pentru dezvoltarea județului.

Corneliu Mureșan a obținut un număr de voturi impresionant pentru un tânăr de 38 de ani și sunt convins că împreună cu noua echipă de conducere pe care a gândit-o va continua proiectul nostru pentru o schimbare în bine în administrația județului.

Fiecare coleg, și sunt foarte mulți la care mă gândesc, are locul său în această echipă și voi continua să mă implic, din postura de vicepreședinte național al PSD, pentru ca munca fiecăruia să fie respectată și recunoscută la justa sa valoare.

Doresc încă o dată să le mulțumesc tuturor colegilor noștri și celor care au avut încredere în mine și în proiectul nostru #NoulPSDAlba. Am demonstrat că se poate și că putem să aducem schimbarea legitimă pe care o așteaptă cetățenii de la noi. Continuăm împreună”, a anunțat Victor Negrescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ilinca Bozdog, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea război electronic în comunicații din cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov

Bera Larisa

Publicat

în

Ilinca Bozdog, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea război electronic în comunicații din cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov Absolventa Ilinca Bozdog, a fost admisă prima la specializarea război electronic în comunicații din cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov. Citește și: Ștefania Roșu, absolventă a Colegiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea