Rămâi conectat

Actualitate

Copil de 8 ani, înecat în Râul Mureş, între Mirăslău şi Decea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un minor în vârstă de doar 8 ani din Miraslău s-a  înecat vineri în Râul Mureş, între localităţile Mirăslău şi Decea.

Poliţiştii şi o ambulanţă se află acum la faţa locului pentru identificarea cadavrului şi stabilirea condiţiilor în care copilul a decedat.

UPDATE: Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că băiatul a plecat de acasă, în cursul zilei de astăzi, fără ca să îşi anunţe mama. Când aceasta a observat că fiul ei lipseşte de acasă a început să îl caute. Din nefericire l-a găsit plutind fără viaţă pe Râul Mureş .

Chiar dacă apa în acea zonă a râului era mică victima a ajuns într-o groapă formată pe albie din cauza excavaţiilor, înecându-se.

Trupul fără viaţă al minorului a fost transportat la morga spitalului din Aiud pentru efectuarea necropsiei.

Raport IPJ Alba: La data de  14.09.2012, orele 14.10, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud   au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în albia râului Mureş, în zona localităţii Miraslău, a fost găsit cadavrul unui minor.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în aceeaşi zi, minorul, în vârstă de 8 ani, a plecat de acasă, fără încuviinţarea părinţilor.

În momentul în care mama sa a constat lipsa lui a început să-l caute, găsindu-i cadavrul în albia râului Mureş, în locul numit Sighet, unde acesta obişnuia să se scalde.

Cadavrul minorului a fost depus la morga Spitalului Municipal Aiud pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea