Rămâi conectat

Curier Județean

Consiliul Local Cugir a aprobat Reţeaua Şcolară pentru anul de învăţământ 2015-2016

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultima şedinţă a legislativului din Cugir pe anul 2014, aleşii locali au dat undă verde unui proiect de hotărâre al administraţiei locale cu privire la Reţeaua şcolară preuniversitară de stat la nivelul oraşului Cugir, pentru anul de învăţământ 2015-2016.

Reţeaua şcolară propusă de administraţia locală nu a suferit modificări faţă de anul de învăţământ 2014-2015, aceasta prezentându-se după cum urmează:

  1. Colegiul Naţional ,,David Prodan ‘’ Cugir: – Nivel: colegiu naţional, învăţământ postliceal;
  2. Colegiul ethnic ,,I.D. Lăzărescu’’ Cugir:    – Nivel: colegiu naţional, învăţământ postliceal; unitate arondată  Şcoala profesională Cugir
  3. Şcoala Gimnazială ,,Iosif Pervain’’ Cugir:- Nivel de şcolarizare: preşcolar, primar, special, gimnazial. Structuri arondate: şcoala primară Mugeşti, Şcoala primară Bucuru, Grădiniţa cu program prelungit nr. 3, Grădiniţa cu program normal nr. 1 şi nr. 2. Imobile în care funcţionează 7. Străzi arondate 49 şi localităţile de munte.
  4. Şcoala Gimnazială ,,Singidava’’ Cugir: –  Nivel de şcolarizare: antepreşcolar, preşcolar, primar, gimnazial. Structuri arondate: Grădiniţa cu program normal ,,Voinicel’’, Grădiniţa cu program prelungit ,,Prichindel’’. Număr de imobile în care funcţionează-5. Străzi arondate 51
  5. Şcola Gimnazială nr. 3 Cugir: -Nivel de şcolarizare: preşcolar, primar şi gimnazial. Structuri arondate: Şcoala Gimnazială ,,Ioan Mihu’’- Vinerea, Grădiniţa cu program normal Vinerea, Grădiniţa cu program normal nr. 5 Cugir. Numar de locaruri în care funcţionează -6. Străzi arondate 11 şi toate străzile din localitatea Vinerea.
  6.   De precizat că, reţeaua şcolară a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat se organizează de către autorităţile administraţiei publice locale cu avizul conform al inspectoratelor şcolare.

AUTOR: Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea