Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Ai votat pentru 300 de parlamentari, iar eu mă voi bate pentru respectarea votului tău (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Numele meu este Clement Negruț, președinte PMP Alba și candidez pentru Camera Deputaților a României.

Tot ceea ce am înfăptuit în experiența mea politică se leagă de realitățile din județul Alba, se leagă de rădăcinile mele, se leagă de românii pe care i-am reprezentat, dar și de cei care nu m-au ales.

Am participat la toate dezbaterile care aveau ca obiect nevoi ale cetățenilor. Am fost și voi fi un deputat combativ. În continuare, voi lupta pentru obiectivele de țară ale PMP.

Ai votat pentru 300 de parlamentari, iar eu mă voi bate pentru respectarea votului tău. Ai ales să combatem corupția prin susținerea proiectului nostru de alegere a primarilor în 2 tururi, iar eu mă voi bate pentru asta!

Aproximativ 90% dintre românii cu pensie de mizerie se simt umiliți de o clasā politicā care sfideazā limita bunului simț, tocmai de aceea voi face tot ceea ce îmi va sta în putință pentru a elimina pensiile speciale, pe care le consider un furt din banul public. Susțin o nouă lege a pensiilor care să reașeze întreg sistemul punând în centrul acestuia principiul contributivității, nu privilegii.

Pandemia COVID a prins sistemul de învățământ complet nepregătit. Propunerile mele pentru educație sunt: dotarea cu aparatură digitală unitățile școlare din județul Alba – laboratoare, biblioteci, săli de clasă, în acord cu solicitările acestora precum și  pregătirea și specializarea cadrelor didactice pentru predarea la distanță, printr-un program de pregătire continua.

Nu în ultimul rând, cred că este imperios necesar să relansăm programul național a școlilor de meserii, la standarde europene și care să permită pregătirea tinerilor pentru cerințele actuale ale pieței.

O nouă lege a sănătății  privind organizarea și funcționarea sistemului de Sănătate este vitală în România.

Propun ca o nouă lege a Sănătății să se axeze pe 6 priorități esențiale: organizare, finanțare, politica medicamentului, asistență primară, serviciile spitalicești și resursele umane.

Alături de mine, pe lista candidaților pentru Camera Deputaților, se află colegii mei. Oameni simpli și curajosi care au ceva de spus pe scena politică a României.

Votează Partidul Mișcarea Populară pentru a mișca România înainte!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, C.M.F. 11200012, distribuit de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp, la Petrești: Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp, la Petrești: Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp va fi amenajată la Petrești. Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi, lângă izvor, pe malul râului Sebeș, a anunțat Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeș. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea