Rămâi conectat

Actualitate

CNAIR: Rovinieta poate fi achitată şi prin aplicația mobilă ”etarife”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România pot achita rovinieta și  tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă (peaj) , pe langă portalul web www.erovinieta.ro, și prin intermediul aplicației mobile “etarife”.

Aplicația mobilă etarife este publicată în magazinele App Store, Play Store și Marketplace, aferente sistemelor de operare IOS, Android si Microsoft. Citește și: Martori de bord

Accesul utilizatorilor în aplicatia etarife se realizează prin intermediul conturilor create pe portalul www.erovinieta.ro și pune la dispoziția acestora toate facilitățile care se regăsesc și în portal.

Plățile prin intermediul www.erovinieta.ro și etarife, se realizează doar prin card bancar. Tranzacțiile se realizează în baza parteneriatului dintre CNAIR SA și Garanti Bank și sunt asigurate prin intermediul procesatorului de plăți Netopia.

Utilizatorii care achită, prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj, nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate acestea fiind suportate de către CNAIR.

Recomandăm utilizatorilor să se asigure că achită rovinieta și peajul prin intermediul portalului oficial www.erovinieta.ro și aplicației mobile etarife puse la dispoziție de CNAIR SA pe pagina principală a site-ului www.cnadnr.ro.

Şoferii sunt avertizaţi să fie atenţi când introduc numărul de înmatriculare al vehicului.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea