Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Clienții Hidroelectrica vor putea plăti facturile online direct în aplicația iHidro sau pe site-ul oficial al companiei

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Clienții Hidroelectrica vor putea plăti facturile online direct în aplicația iHidro sau pe site-ul oficial al companiei

Hidroelectrica a semnat, în data de 24 septembrie 2024, un contract cu compania PayU pentru furnizarea de servicii de plată online. Acordul, în valoare de 3,463 milioane de lei, a fost adjudecat în urma unei proceduri de achiziţie la care au participat trei ofertanți și va permite clienților Hidroelectrica să efectueze plăți online prin intermediul aplicației iHidro şi al site-ului oficial al companiei.

Citește și: Hidroelectrica: Schimbări la transmiterea indexului în februarie 2024. Anunţul companiei pentru cei 600.000 de clienţi

Plăți rapide şi sigure prin aplicația iHidro

Noul procesator de plăţi, furnizat de PayU, va fi implementat în perioada următoare, oferind o soluție eficientă şi sigură pentru plata facturilor de energie. Prin aplicația iHidro, disponibilă şi în versiunea de mobil, clientii Hidroelectrica vor putea gestiona mai uşor şi rapid plățile aferente consumului de energie. Totodată, integrarea cu platforme de plată precum Apple Pay şi Google Pay va aduce un plus de flexibilitate şi confort utilizatorilor.

Contractul face parte din strategia Hidroelectrica de a îmbunătăți experienta clienților prin modernizarea şi digitalizarea serviciilor. Semnarea acestui contract marchează o etapă extrem de importantă în angajamentul nostru de a îmbunătăți experiența clientilor prin digitalizare. Prin parteneriatul cu PayU, un lider in soluții de plată online, ne asigurăm că clientii Hidroelectrica beneficiază de metode de plată fluide, sigure şi eficiente. Acest lucru face parte din strategia noastră mai amplă de a crește eficienta operațională şi de a continua să oferim soluții de energie verde adaptate cerinţelor pieţei din Románia,” a declarat Karoly Borbely, preşedintele directoratului Hidroelectrica, notează dcbusiness.ro

Citește și: Sprijin pentru plata facturilor la energie electrică, în 2025: Care sunt noile criterii pentru acordarea facilităților

Flexibilitate sporită pentru clienți

Potrivit companiei, noile servicii de plată vor îmbunătăți accesibilitatea si comoditatea platformelor digitale ale Hidroelectrica, oferind clienților o modalitate simplă si sigură de a-şi gestiona plățile. Această iniţiativă răspunde cerințelor pieţei, care solicită metode de plată moderne şi eficiente, menite să ofere flexibilitate în gestionarea conturilor de energie.

Procesul de implementare al noii soluții de plată va dura 15 zile de la emiterea ordinului de executie, după ce tehnologiile utilizate de cele două companii vor fi sincronizate. După finalizarea integrării tehnice, clienții vor putea utiliza cardurile bancare pentru a efectua plăți în aplicația iHidro si pe site-ul oficial al Hidroelectrica, hidroelectrica.ro. În plus, vor avea la dispozitie opțiunea de a plăti prin intermediul Apple Pay şi Google Pay.

Un pas înainte în modernizarea serviciilor

Contractul încheiat cu PayU subliniază angajamentul Hidroelectrica de a moderniza continuu serviciile oferite clienților săi. De altfel, compania a învestit în ultimii ani în dezvoltarea soluțiilor digitale, iar acest nou parteneriat cu PayU reprezintă un pas important în acest sens. Prin intermediul soluțiilor de plată oferite de PayU, Hidroelectrica îşi propune să crească gradul de satisfacție al clienților și să le ofere acestora o experienţă modernă şi adaptată nevoilor lor.

Suntem încrezători că aceste îmbunătățiri vor consolida satisfacția clienților noştri şi vor face mai atractivă şi sustenabilă oferta Hidroelectrica,” a adăugat Karoly Borbely.

Citește și: Din primăvară, 5 milioane de români ar putea plăti facturi duble la energie

Lider în producţia de energie verde

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România şi unul dintre pilonii Sistemului Energetic National. Compania operează 187 de centrale hidroelectrice, cu o capacitate instalată totală de 6,3 GW, şi deţine un parc eolian la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW. De asemenea, Hidroelectrica acoperă 13,09% din piața de furnizare a energiei din România, oferind servicii tehnologice esențiale pentru stabilitatea şi eficienţa sistemului energetic national.

Această nouă colaborare cu PayU reflectă eforturile continue ale companiei de a răspunde provocărilor din piața energetică prin digitalizare şi modernizare, asigurându-se că rămâne un jucător competitiv pe piața locală şi un furnizor de incredere pentru clienți.

Acordul cu PayU aduce Hidroelectrica mai aproape de obiectivul său de a oferi servicii moderne şi eficiente clienților săi. Prin implementarea noilor soluții de plată, compania îşi consolidează poziția de lider în piața energetică din România, fiind totodată un exemplu de succes în ceea ce priveşte tranziția către soluții digitale rapide şi sigure.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile Un accident rutier s-a produs astăzi, 26 septembrie, în jurul orei 21:35, între localitățile Oarda și Limba. Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba în incident a fost implicat un singur autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea