Ce spun medicii din Cluj-Napoca despre cazul băiețelului din Alba Iulia, care a ajuns la ei cu rană deschisă la mână după ce i s-a pus greșit o branulă la spitalul din Alba

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

baietel-ars-mana03Cazul băiețelului de 9 luni și jumătate, care a suferit arsuri la mânuță după ce i s-a pus greșit o branulă la spitalul din Alba Iulia, a ajuns în atenția presei centrale și a televiziunilor. Potrivit digi24, medicii din Cluj-Napoca, unde a fost internat joi bebelușul, spun că pacientul s-a prezentat cu flebită, adică cu o inflamaţie puternică a venelor şi ţesut necrozat.

Acesta a fost operat luni și, cel mai probabil, pentru recuperarea completă va fi necesară o altă intervenție chirurgicală cu grefă de piele.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citiți și FOTO: ANCHETĂ la Spitalul din Alba Iulia, după ce un băiețel de 9 luni și jumătate a suferit arsuri la mânuță din cauza unei branule pusă de cadrele medicale

PMP - Alegeri parlamentare 2020

S-a făcut tratamentul conservativ, s-a pregătit pentru operație, astăzi (n.a. – luni) s-a intervenit chirurgical, s-a făcut incizia leziunii, drenaj, urmează să vadă dacă leziunile respective vor impune și o parte de grefă de tegument sau nu„, a declarat pentru Pro TV Călin Lazăr, directorul medical al Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj.

Reamintim că băiețelul de 9 luni și jumătate a stat aproape o săptămână internat la Spitalul Județean Alba, unde a fost dus de părinți febril și cu convulsii, iar problema a apărut după ce i s-ar fi pus greșit o branulă pentru administrarea tratamentului.

Este posibil ca asistenta sau medicul care i-au montat dispozitivul să fi greșit, iar substanța, în loc să ajungă în vene, s-a adunat sub piele și a dus la necroză.

Motivul exact urmează să-l aflăm însă după ce comisia constituită la nivelul Spitalulului Judeţean din Alba va face public rezultatul anchetei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

lupul singuratec 11 octombrie 2016 at 15:50

Multe cadre medicale din Alba nu cunosc meseria dar au pretentii si sant flamanzi de mita, un as[ect de[lorabil este cazul Dr C M MEDIC DIABETOLOG CARE IN MOD NESIMTIT NU CONSULTA LA Spital in mod tendentios pasea za bo;navii la cabinetul sau particular /o chichineata ca sediu/ unde ptr bani /fara chitanta / sant bolnavii vazuti de aceasta filozoafa fara bun simti, avida de bani,,,,,,

Petrica 11 octombrie 2016 at 19:58

Catastrofe!,va trebuie salar marit si tot mai multe recompense,iar voi in loc sa ajutati oamenii,ii nimiciti!Spital judetean de urgenta!!!!,vai de noi.Noroc cu medicii din Cluj sau Tg.Mures.!

Comentariile sunt oprite