Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ce mai reclamă românii la Protecția Consumatorului: Un bărbat spune că s-a îmbătat cu apă plată și că i-a fost pusă viața în pericol la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat a reclamat la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Harghita că s-a îmbătat din apa plată cumpărată dintr-un supermarket.  Bărbatul consideră că producătorul acesteia i-a pus viața în pericol, deoarece după ce a băut-o s-a urcat la volan.

Șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Harghita, Laurențiu Moldovan, a declarat, vineri – 24 noiembrie, pentru Mediafax, că un bărbat a reclamant că s-a îmbătat din apă plată, fiind întrebat ce sesizări ”inedite” a avut în ultima perioadă.

”Clientul a cumpărat dintr-un supermarket o apă plată și după ce s-a urcat la volan a spus că simțea că îl ia cu amețeli și s-a îmbătat de la apă. A zis că producătorul este de vină pentru că i-a pus viața lui în pericol, dar și a celorlalți participanți la trafic.  Noi ne-am făcut treaba. A trebuit să continuăm demersurile, am luat buletinele de analiză, ni le-a prezentat producătorul pentru lotul respectiv de apă. Evident că nu avea cum să se întâmple, iar apoi am încheiat acțiunea de control. Apa era bună, totul era în regulă”, a spus Laurențiu Moldovan.

În reclamație, clientul a scris ”o poveste lungă” și a explicat ”la câte pericole s-a supus el și ceilalți participanți la trafic”.

Inițial, consumatorul a făcut reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC).

”La noi reclamația a ajuns la sfârșitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie, nu mai țin minte exact, însă povestea este din vară”, a mai spus Laurențiu Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții Luna iulie sau luna lui Cuptor este plină de obiceiuri frumoase, mai ales în zona rurală din România. Este luna secerișului și a roadelor de vară, luna Pandeliilor și luna Sfântului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea