Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Ce mai reclamă românii la Protecția Consumatorului: Un bărbat spune că s-a îmbătat cu apă plată și că i-a fost pusă viața în pericol la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a reclamat la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Harghita că s-a îmbătat din apa plată cumpărată dintr-un supermarket.  Bărbatul consideră că producătorul acesteia i-a pus viața în pericol, deoarece după ce a băut-o s-a urcat la volan.

Șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Harghita, Laurențiu Moldovan, a declarat, vineri – 24 noiembrie, pentru Mediafax, că un bărbat a reclamant că s-a îmbătat din apă plată, fiind întrebat ce sesizări ”inedite” a avut în ultima perioadă.

”Clientul a cumpărat dintr-un supermarket o apă plată și după ce s-a urcat la volan a spus că simțea că îl ia cu amețeli și s-a îmbătat de la apă. A zis că producătorul este de vină pentru că i-a pus viața lui în pericol, dar și a celorlalți participanți la trafic.  Noi ne-am făcut treaba. A trebuit să continuăm demersurile, am luat buletinele de analiză, ni le-a prezentat producătorul pentru lotul respectiv de apă. Evident că nu avea cum să se întâmple, iar apoi am încheiat acțiunea de control. Apa era bună, totul era în regulă”, a spus Laurențiu Moldovan.

În reclamație, clientul a scris ”o poveste lungă” și a explicat ”la câte pericole s-a supus el și ceilalți participanți la trafic”.

Inițial, consumatorul a făcut reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC).

”La noi reclamația a ajuns la sfârșitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie, nu mai țin minte exact, însă povestea este din vară”, a mai spus Laurențiu Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea