Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cazul Caracal: Răsturnare de situație. DIICOT a arestat un COMPLICE al lui Dincă care a violat-o pe Luiza Melencu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cazul Caracal: Răsturnare de situație. DIICOT a arestat un COMPLICE al lui Dincă care a violat-o pe Luiza Melencu

DIICOT anunţă că a reţinut un un bărbat de 46 de ani, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, tânăra răpită de Gheorghe Dincă în Caracal, în luna aprilie. Este vorba despre Ştefan Risipiceanu, un vecin al lui Dincă, care a apărut şi în interviuri televizate în ultimele luni, având arsuri pe mâini.

Potrivit Giorgianei Hosu, procuror-şef interimar al DIICOT, la data de 14 aprilie 2019, ora 12, după ce Dincă Gheorghe a răpit-o pe victima Melencu Luiza, a transportat-o la domiciul său în scopul exploatării sexuale. Inculpatul reţinut azi a ajuns inopinat la locul la care victima era reţinută în autoturism. Inculpatul era un cunoscut al lui Dincă, efecutând diverse munci necalificate pentru acesta. Dincă l-a dus în casă şi l-a lăsat să o violeze pe Luiza Melencu.

Bărbatul reţinut este necăsătorit, nu are copii şi este fără ocupaţie. Potrivit şefei DIICOT, acesta nu are legătură cu restul acuzaţiilor care i se aduc lui Dincă, printre care şi trafic de persoane.

Inculpatul va prezentat joi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Revenim cu detalii.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

MÂINE | Poppy’s Playground, un nou spațiu de joacă, creat de la zero de Fundația TRANSAVIA, va fi inaugurat la Micești: Mascote și multe surprize pentru cei mici, la deschidere

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE | Poppy’s Playground, un nou spațiu de joacă, creat de la zero de Fundația TRANSAVIA, va fi inaugurat la Micești: Mascote și multe surprize pentru cei mici, la deschidere Un nou loc de joacă va fi inaugurat joi, 8 august 2024, în Micești, Alba, inițiat și creat cu dragoste de Fundația TRANSAVIA. Proiectul urmărește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea