CAR Credit Teiuș: ”Situația de la Sucursala Abrud nu aduce nicio atingere integrității, sau siguranței fondurilor membrilor noștri”

Paul Voicu - Primar 2020

În urma neregulilor sesizate la Sucursala Abrud, unde mai multe persoane s-au plâns că s-au trezit peste noapte cu datorii mari sau fără bani în conturi, Consiliul Director al CAR Teiuș îi asigură pe toți membri săi că situația este singulară și deja gestionată, astfel că nu aduce nicio atingere integrității sau siguranței fondurilor depuse.

”În urma unor controale interne, s-au constatat nereguli în activitatea desfășurată la sucursala Abrud. Consiliul Director al CAR Credit Teiuș dorește să-i asigure pe toți membri noștri că această situație neplăcută este singulară, ține numai de sucursala din Abrud și este deja gestionată.

ELIT

De asemenea, îi asigurăm pe toți membri că această situație nu aduce nicio atingere integrității,  sau siguranței fondurilor membrilor noștri. Unitatea are deplină capacitate financiară și organizatorică, să treacă fără nicio problemă peste acest incident regretabil.

Vom oferi, în continuare, servicii financiare sigure și corecte tuturor membrilor noștri, fără ca acest eveniment să afecteze cu ceva activitatea și relația noastră cu aceștia.

Mihail David - 2020

CITEȘTE ȘI: Dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba în cazul posibilei escrocherii de la Abrud. Șefii CAR Credit Teiuș, plângere împotriva propriilor angajați 

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Ne cerem scuze pentru acest incident și vă asigurăm  că în continuare vom fi  preocupați în ceea ce privește siguranța operațiunilor financiare desfășurate de către CAR Credit Teiuș în folosul membrilor săi”, se arată în comunicatul de presă transmis de Consiliul Director.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...