Rămâi conectat

Sport

,,Bucharest Marathon”: Atletul veteran, cugireanul Vasile Hârjoc, la 15 secunde de recordul național la semi-maraton

Ziarul Unirea

Publicat

în

vasile-harjoc-cugirLa nici două săptămâni de la întoarcerea de Campionatul Balcanic de Atletism de la Novi Sad (Serbia), de unde s-a întors cu două medalii: argint la semi – maraton(21,097km) și bronz (5000 m plat), atletul veteran din Cugir Vasile Hârjoc a realizat o lăudabilă performanță și la recenta competiție desfășurată în capitală  ”Raiffesen Bank Bucharest Marathon”.

Printr-o ambiție care îl caracteizează, atletul din orașul de la poalele Drăganei, legitimat la CSO Cugir, s-a aflat la 15 secunde de recordul național la cursa de semi-maraton- 21,097 km. Recordul fiind de 1:29:11, Hârjoc a realizat 1:29:26, cu o medie de 4 min,15 sec/ km. Din cei 2.736 de concurenți prezenți la respectiva probă, alergătorul cugirean s-a clasat pe locul 63 la categoria de vârstă +60 ani, cu 15 secunde în spatele recordmanului băimărean Iosif Hecico(C.S.Baia Mare).

Tot la semi – maraton, dar la categoria seniori +30 ani, a participat un alt atlet al județului Alba,  Sergiu Cioca, legitimat la CS Unirea Alba Iulia (fiul atletului veteran Ilie Cioca), care a terminat cursa cu timpul de 1:26:06.

Reamintim că cea mai mare performanță a fost realizată la proba de Maraton de către albaiulianca Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia) medaliată cu  aur pe distanța de 42,195 km, situându-se la general pe locul al 4-lea.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea