Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Boulevard Boutique B&B, cel mai nou și modern hotel din Blaj și-a deschis porțile pentru turiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Boulevard Boutique B&B, cel mai nou și modern hotel din Blaj și-a deschis porțile pentru turiști

Boulevard Boutique B&B,cel mai nou și modern hotel din Blaj, și-a deschis porțile pentru oaspeți, oferindu-le o experiență de neuitat în inima orașului. Situat pe Bulevardul Republicii, nr. 26-28, acest hotel de lux combină designul modern cu rafinamentul atemporal, creând un refugiu ideal pentru orice tip de călătorie, fie ea de afaceri sau de agrement.

Hotelul dispune de un total de 20 de camere, dintre care 10 sunt de tip studio și 10 apartamente. Fiecare cameră este decorată cu mobilier de lux și finisaje premium, oferind oaspeților un confort maxim. Designul interior impresionează prin accente moderne și culori calde, creând o atmosferă primitoare și relaxantă. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit, Ultra SMART TV și chicinetă complet utilată. Băile moderne sunt echipate cu dușuri de tip walk-in și produse de toaletă premium, asigurând o experiență plăcută și reconfortantă pentru oaspeți.

Boutique-ul hotel oferă facilități esențiale pentru a asigura o ședere confortabilă și plăcută.

Oaspeții pot savura un mic dejun în regim bufet suedez în fiecare dimineață, având la dispoziție o varietate de preparate proaspete și gustoase. Zonele comune ale hotelului sunt proiectate pentru a oferi versatilitate maximă: acestea se pot transforma din lounge-uri primitoare în săli de conferință funcționale pe parcursul zilei. Aceste spații sunt ideale pentru întâlniri de afaceri, evenimente private sau pur și simplu pentru relaxare la sfârșitul unei zile pline.

Localizarea centrală a hotelului permite oaspeților să exploreze cu ușurință atracțiile turistice ale Blajului, precum Parcul Avram Iancu și clădirile istorice. De asemenea, Boulevard Boutique B&B se află în apropierea principalelor zone de business din oraș, fiind astfel alegerea perfectă pentru călătoriile de afaceri. Blajul, cunoscut și ca “Mica Romă”, oferă o varietate de obiective turistice și culturale, iar hotelul nostru se află în centrul acestei experiențe unice, scrie radioblaj.ro.

Pentru cei care doresc să descopere mai mult din frumusețea Transilvaniei, Boulevard Boutique B&B este punctul de plecare ideal. Personalul hotelului poate organiza excursii și activități pentru oaspeți, asigurându-se că aceștia beneficiază de o experiență completă și memorabilă. De la drumeții în Munții Apuseni până la degustări de vinuri în podgoriile locale, există o mulțime de activități pentru a satisface toate preferințele.

Personalul hotelului este dedicat să ofere servicii de înaltă calitate, asigurându-se că fiecare oaspete se simte ca acasă departe de casă. De la momentul în care pășiți în hotel și până la
plecare, echipa noastră se asigură că toate nevoile dumneavoastră sunt îndeplinite cu profesionalism și grijă. Indiferent dacă aveți nevoie de recomandări pentru restaurante locale, de
rezervări pentru activități sau de asistență în orice alt aspect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

VIDEO | Aurel Voicu, cel mai vârstnic absolvent din România, despre viața de student la aproape 90 de ani: ”Este o mândrie și o provocare. Toate la timpul lor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aurel Voicu, cel mai vârstnic absolvent din România, despre viața de student la aproape 90 de ani: ”Este o mândrie și o provocare. Toate la timpul lor” Voicu Aurel, fostul primar al oraș;ului Cugir a devenit recent cel mai vârstnic absolvent din România, la aproape 90 de ani. Acesta a terminat masterul la Universitatea ”1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea