Rămâi conectat

Ştirea zilei

Beat dar perseverent: Un șofer din Alba a scăpat de pușcărie după ce a lovit două mașini în aceeași noapte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Beat dar perseverent: Un șofer din Alba a scăpat de pușcărie după ce a lovit două mașini în aceeași noapte

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Sebeș la pedeapsa de un an și o lună de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

În data de 11.01.2021, în jurul orei 02.00, în timp ce conducea autoturismul marca Ford Focus, nu a păstrat distanța regulamentară de mers față de autovehiculul care circula în față și a intrat în coliziune cu acesta, fiind provocate daune materiale. Ulterior producerii evenimentului rutier inculpatul a părăsit locul respectiv, însă ajuns la o intersecție, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitara marca Mercedes Benz.

Conducătorii auto au fost suspuși testării cu aparatul Drager, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru inculpat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, la ora 03.00, respectiv ora 04.00.

Prin buletinul de analiză toxicologică din data de 18.01.2021, s-a stabilit că inculpatul avea o îmbibație alcoolică de 1,47 g/l alcool pur în sânge, respectiv de 1,27 g/l alcool pur în sânge.

Cu ocazia audierii, inculpatul a recunoscut fapta reţinută în sarcina sa. Acesta a declarat că a condus autoturismul pe o distanță mică, iar cu privire la incidentul din trafic a justificat plecarea sa de la locul respectiv întrucât s-ar fi speriat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea