Rămâi conectat

Politică Administrație

Au demarat lucrările de modernizare a unor străzi din localitățile aparținătoare municipiului Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

lucrari-drumuriÎn localitățile aparținătoare municipiului Alba Iulia se execută, în această perioadă, lucrări de modernizare a unor drumuri.

Este vorba despre străzile: Cărăbușului (459 ml), Duzilor (112 ml), Lăcrămioarei (410 ml), Gloriei (310 ml) – din cartierul Oarda; Gemenilor (816 ml), Ana Ipătescu și Ion Ghica (176+203 ml), Dacilor (735 ml) – în cartierul Partoș.

În prezent se executa lucrări de terasamente pentru realizarea infrastructurii și suprastructurii drumului (asigurarea capacității portante corespunzătoare clasei tehnice stabilite prin proiect). Potrivit HG 490/2013 în trama stradală se realizează și canale tehnice pentru pozarea subterană a rețelelor de telecomunicații cu căminele aferente. Complementar acestor lucrări Primăria a reluat reparațiile capitale la strada Maceșului din Bărăbanț. Termenul de finalizare prevăzut în contract pentru această strada este sfârșitul lunii aprilie”, a precizat Mihai Coșer, purtător de cuvânt al administrației locale.

El a mai adăugat că din această săptămână se vor relua lucrările de reparații prin plombare pe mai multe zone din cartierul Cetate: Detunata, Piața Cetate, Lalelelor, Macului, Luceafărului, Vânătorilor, Toporașilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea