Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 16.00, CS Medgidia – Volei Alba Blaj | Victoria = al 6-lea titlu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, de la ora 16.00, în a 4-a etapă a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin în partida CS Medgidia – Volei Alba Blaj (în direct pe TVR 3) echipa din “Mica Romă” poate sărbători cucerirea celui de-al 6-lea titlu național, după un an de pauză.

Ardelencele au 7 puncte avans față de rivala de lângă Turnul Chindiei și un succes de trei puncte (3-0, 3-1) ar însemna câștigarea campionatului din punct de vedere matematic cu două runde înainte de încheierea sezonului. Gazdele, ce se bazează pe Ioana Baciu și Ramona Rus, au pierdut pe linie în faza a doua a campionatului, clasându-se pe poziția a 4-a.

12 succese consecutive au strâns fetele lui Stevan Ljubičić în competițiile interne, două fiind în Cupa României. Acest parcurs impecabil le-a adus în fața unei noi performanțe: realizarea unei triple de vis: Supercupa României, Cupa României și titlul național în ediția 2021/2022, mai precis un total de 11 trofee în 11 ani (cu 6 campionate adjudecate în ultimii 8 ani)! Acum o săptămână, în Sala “Timotei Cipariu” Volei Alba Blaj a făcut pasul decisiv spre titlu, cu o victorie netă în compania Târgoviștei, distanțându-se decisiv în ierarhie.

Este a doua deplasare la rând pentru gruparea blăjeană, ce a câștigat 3-0 la Voluntari la finele săptămânii. O victorie pe malul mării ar încheia conturile, făcând ca disputa de la Târgoviște (sâmbătă, ora 14.00) să nu mai prezinte nicio relevanță. Ultima rundă, miercuri, 27 aprilie, cu CSO Voluntari, în fața propriilor suporteri, ar fi prilej de declanșare a fiestei, practic o sărbătoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea