Rămâi conectat

Politică Administrație

APA CTTA SA Alba a semnat contractul pentru extinderea rețelei de apă potabilă în Meteș și Tăuți

Bera Larisa

Publicat

în

APA CTTA SA Alba a semnat contractul pentru extinderea rețelei de apă potabilă în Meteș și Tăuți

În data de 1 august 2024, la sediul Operatorului Regional APA CTTA SA din Alba Iulia, a fost semnat contractul pentru proiectul „Extindere rețea apă potabilă în localitățile Meteș și Tăuți”. Acest contract a fost încheiat între APA CTTA SA Alba și ASOCIEREA SC URS CONSTRUCT ALBA SRL & SC URBAN CONSTRUCT TRANSILVANIA SRL.

Citește și: FOTO: Rețeaua de apă potabilă cu branșamente din satul Vingard, comuna Șpring se extinde. Pe ce stradă se efectuează lucrările

Contractul, cu o valoare de 4.453.646,33 lei, a fost semnat de directorul general al APA CTTA SA, Cornel Ștefan Bardan, și de reprezentantul asocierii, Daniel Urs, în prezența primarului comunei Meteș, Daniel Sânzâiană. Lucrările vor avea o durată de execuție de 36 de luni de la data ordinului de începere și vor include o perioadă de notificare a defectelor de 36 de luni suplimentare.

Proiectul vizează extinderea rețelei de distribuție a apei potabile și realizarea branșamentelor în localitățile Tăuți și Meteș, asigurând astfel furnizarea de servicii de calitate pentru alimentarea cu apă potabilă a populației locale.

Cornel Ștefan Bardan, directorul general al APA CTTA SA, a declarat: „Este esențial să continuăm investițiile atât din surse proprii (fondul IID), cât și din fonduri europene. Investițiile nu se termină niciodată; ele sunt necesare și vor continua. Acest contract este finanțat din fondul nostru de dezvoltare, de unde anual alocăm aproximativ 2.000.000 de euro pentru investiții. Suntem încrezători că proiectul va fi finalizat cu succes de către constructor, căruia îi vom oferi tot sprijinul nostru.”

Acest proiect reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea infrastructurii de apă în regiunile Meteș și Tăuți, contribuind la creșterea calității vieții locuitorilor din aceste localități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Unitățile de învățământ din comuna Ighiu, dotate cu mobilier și echipamente digitale , printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 500.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Unitățile de învățământ din comuna Ighiu, dotate cu mobilier și echipamente digitale , printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 500.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Ighiu, a lansat recent licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice care prevedere dotarea a patru unități de învățământ din comuna Ighiu, cu mobilier și echipamente digitale cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea