Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Marcel Rusu (CSM Unirea Alba Iulia): “Unirea învie încet, dar sigur”! După 6 ani, cantonament centralizat

Dan HENEGAR

Publicat

în

După 6 ani, echipierii divizionarei terțe CS Municipal Unirea Alba Iulia au parte din nou de un cantonament centralizat de pregătire, timp de 3 săptămâni, la Zlatna, la hotelul din incinta Stadionului “Minaur”.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri reia antrenamentele în 23 ianuarie, iar din 30 ianuarie “alb-negrii” se vor muta în localitatea din Munții Apuseni, pentru un stagiu de pregătire cu accent pe factorul fizic, cu două sau trei antrenamente zilnice, dar și liber la finalul săptămânii. Uniriștii vor avea la dispoziție saună, piscină, dar și sala de sport din Zlatna.

Cantonamentul va fi extrem de benefic în primul rând pentru jucătorii tineri”, a spus antrenorul Marcel Rusu. Tot la Zlatna se va disputa și primul amical, cu GT Sport Alba Iulia, miercuri, 15 februarie. Toate jocurile de verificare sunt în deplasare, cu CSM Deva (18 februarie,teren sintetic), Viitorul Sântimbru (22 februarie, la Galtiu), Viitorul Vama Seacă (25 februarie), Retezatul Hațeg (1 sau 4 martie), mai căutându-se un adversar.

*I. Grozav, Al. Giurgiu și P. Codrea

I. Grozav (Metalurgistul Cugir, fundaș), Al. Giurgiu (CS Ocna Mureș) și cugireanul Paul Codrea (ACB Ineu, juniori și Liga 4, născut în 2005) sunt numele vizate de CSM Unirea în această perioadă. Paul este cel mai mic dintre frații Codrea, Marian fiind atacant la Unirea Ungheni, iar Emanuel … viitorul său coechipier la CSM Alba Iulia (aparține de UTA Arad). “Sunt discuții, dar trebuie să se înțeleaga cluburile. Ionuț și Alex sunt albaiuieni, au experiență, pot aduce un plus atât în vestiar cât și pe teren, normal că îmi doresc să se rezolve”, a spus Marcel Rusu într-o emisiune la Radio Unirea FM.

Unirea învie încet, dar sigur. Campionatul acesta este unul de tranziție, în perspectiva anului viitor când obiectivul va fi altul, o promovare în Liga 2. Locul 4 ne obligă și vrem să ne calificăm în play-off, ar fi ceva benefic, chiar dacă în startul sezonului obiectivul era o clasare pe locurile 1-5. În prima parte a campionatulului, pe fondul întârzierii începerii pregătirilor, în contextul preluării de către Primăria municipiului Alba Iulia, nu am avut rezultatele dorite și așteptate. Însă, dacă nu câștigasem până în etaap a 6-a, având doar 3 puncte, ulterior am realizat 7 victorii din 9 jocuri”, a conchis Marcel Rusu pentru sursa mai sus menționată


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, victorie extraordinară contra Serbiei la Europeanul Under 18 de volei feminin de la Blaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Victorie extraordinară obținută de reprezentativa României în a doua etapă a grupelor Campionatului European de volei feminin Under 18 de la Blaj. „Tricolorele” au învins Serbia, scor 3-1 (25-12, 21-25, 25-15, 25-21), luându-și revanșa pentru eșecul din finala mică a Balcaniadei de acum două săptămâni. A fost primul succes repurtat de România la Europene, echipa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea