Rămâi conectat

Politică Administrație

Alina Gorghiu și alți lideri liberali își dau demisia din fruntea PNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alina Gorghiu01Președintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat luni că își va depune mandatul de la conducerea partidului și că acest gest a fost anunțat și de alți lideri liberali.

„Încă de ieri am avut discuții cu colegii, liderii din teritoriu, conducerea centrală și pentru mine nu există alt gest decât depunerea mandatului”, a spus Gorghiu, într-o conferință de presă.

BEC a centralizat peste 80% din voturi, numărătoarea de până acum arătând că la Camera Deputaţilor PSD a obţinut 45,26% din voturi, PNL 19,99%, USR 9,13%, UDMR 6,26%, ALDE 5,58% şi PMP 5,23%, în timp ce la Senat PSD are 45,43% voturi, PNL 20,34%, USR 9,18%, UDMR 6,33%, ALDE 5,99 şi PMP 5,52%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea