Rămâi conectat

Actualitate

Alex Bakcsi, un junior de la F.C. Rival Alba Iulia la “școala de fotbal” a lui Hagi!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un junior de la F.C. Rival Alba Iulia, o “tânără speranță” a fotbalului, a fost selecționat la “școala de fotbal” a lui Gheorghe Hagi.

Este vorba de Alex Bakcsi, component al grupei de juniori E (antrenor Laurentiu Daniel), care a dat probe si a fost admis la FC Viitorul Cluj (club aflat in colaborare cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi). Mai mult de atat, la mijlocul saptamanii trecute Alex a participat cu Viitorul Cluj la un puternic turneu de sală, in localitatea Mihai Viteazu (jud. Cluj), unte a ocupat locul 2, el aflandu-se printre marcatorii echipei sale.

“Ne bucuram sa aflam ca atat Alex cat si alti componenti ai clubului nostru vor lua mai devreme sau mai tarziu drumul catre cele mai bune echipe din tara. Amintim doar cativa din cei care au evoluat ani buni pentru Rival: Calin Cristea (Pandurii Tg. Jiu), Rami Tamer (Banatul Timisoara)- campion judetean cu Rival in editia 2010/2011 si golgheterul Campionatului Juniorilor C , Bogdan Stef (Ardealul Cluj)- golgheter al Campionatului Juniorilor C editia 2011/2012, toti trei fiind initiati in fotbal de catre d-nul Luca Iosif, presedinte si antrenor al clubului Rival Alba Iulia. Academia Hagi, Banatul Timisoara si Ardealul Cluj sunt cele mai bune scoli de fotbal din tara, acestea reusind sa promoveze multi jucatori catre Loturile Nationale de juniori, tineret sau la prima reprezentativa.

Ne bucura mult sa stim ca la Rival se lucreaza bine si ca putem sa dam fotbalisti care sa paseasca spre marea performant” au declarat reprezentanții F.C. Rival Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea