Rămâi conectat

Ştirea zilei

Adrian Teban va candida pentru un nou mandat la Primăria Cugir: ”Mă duc în fața alegătorilor cu toate promisiunile din mandatul trecut, respectate”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul orașului Cugir, Adrian Teban, va candida în anul 2016 pentru un nou mandat la conducerea administrației locale. Acesta a declarat la Radio Unirea FM că deja și-a anunțat candidatura, în cadrul partidului, și va merge în fața alegătorilor cu un mandat încheiat în care a pus în practică tot ceea ce a promis în campania electorală trecută.

adrian teban la radio”Noi, în cadrul Partidului Național Liberal am avut întruniri cu toate organizațiile din județ și în fiecare organizație am identificat potențialii candidați. La ședința de la Cugir le-am spus colegilor mei că o să candidez la viitoarele alegeri locale pentru Primăria orașului. Șansele de a fi reales le vom vedea la vremea respectivă. Ca de fiecare dată vreau să mă duc în fața oamenilor din Cugir cu un mandat încheiat, în sensul de a pune în practivă tot ceea ce am discutat în 2012”, a spus edilul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea