Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Acțiune cu efective suplimentare a poliției Sebeș: Creșterea siguranței civice pe raza municipiului şi a localităţile rurale arondate

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
Acțiune cu efective suplimentare a poliției Sebeș: Creșterea siguranței civice pe raza municipiului şi a localităţile rurale arondate

Poliţia Municipiului Sebeş a desfășurat o acţiune pentru creșterea siguranței civice pe raza municipiului şi a localităţile rurale arondate. Au fost reținute 3 persoane și au fost aplicate amenzi în valoare de peste 20.000 de lei. Polițiștii au făcut și o percheziție și au reușit să recupereze bunuri furate.

Ieri, 21 noiembrie 2019, Poliţia Municipiului Sebeş a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş precum şi în localităţile rurale arondate Secţiei de Poliţie Rurală 7 Sebeş.
La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de poliţişti locali.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au identificat și reținut 3 persoane bănuite de fapte de distrugere, agresiune sexuală și încălcarea ordinului de protecție. A fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și s-a reușit recuperarea unui telefon mobil, în valoare de 2.600 de lei.
Pentru combaterea faptelor de natură contravenţională, au fost aplicate 101 amenzi, în valoare totală de 23.865 lei, din care 93 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 61/1991 privind liniștea publică, iar restul la alte acte normative.

Polițiștii din Sebeș l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe un bărbat de 58 de ani, din Sebeș, care este bănuit de agresiune sexuală.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 14 noiembrie 2019, a pătruns în locuința unor vecini, cu pretextul că trebuie să restituie o sumă de bani.

În locuință se afla doar nepoate vecinilor, o fetiță în vârstă de 12 ani, pe care, împotriva voinței ei, bărbatul ar fi strâns-o în brațe și ar fi sărutat-o, pe față, după care ar fi părăsit locuința.

Minora a anunțat-o pe mama sa, care, în aceeași zi, a sesizat poliția.

Cercetările sunt continuate.

Tot ieri, 21 noiembrie, polițiștii din Sebeș au reținut un bărbat de 51 de ani, din Sebeș, care este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție, lovire și violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, cu toate că avea obligația de a păstra o distanță minimă față de frații săi, nu a respectat decizia judecătorului.

În perioada aprilie – iunie 2019, bărbatul s-ar fi manifestat violent față de membrii familiei sale și, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-ar fi agresat. Faptele au fost reclamate la poliție, iar polițiștii au întocmit dosare penale, pentru lovire sau alte violențe și violență în familie. Totodată, membrii familiei au obținut un ordin de protecție, prin care bărbatul este obligat să păstreze o distanță de minim 3 metri față de frații săi și membrii familiilor lor.

Cercetările sunt continuate.

În cadrul aceleiași acțiuni a fost luată măsura reținerii față de un bărbat de 55 de ani, din Sebeș, care este cercetat pentru mai multe fapte de distrugere.

În perioada noiembrie 2018 – octombrie 2019, acesta ar fi distrus 4 aparate electronice de jocuri de noroc, în valoare totală de 15.000 de lei.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au făcut o percheziție la domiciliul unui bărbat de 43 de ani, din Mărăcineni, județul Argeș, care era bănuit că deține un telefon mobil furat, în noaptea de 20/21 noiembrie 2019, dintr-o autoutilitară aflată într-o parcare a autostrăzii A1, pe raza comunei Pianu.

Polițiștii au găsit telefonul căutat, în valoare de 2.600 de lei dar și alte 3 telefoane în legătură cu care există suspiciunea că provin din fapte de furt.

Bărbatul este cercetat pentru tăinuire, iar polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorului furtului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba la datorie în weekend: Vor asigura măsurile de siguranță la Ziua Fermierului de la Biia, Fiii Satului Geomal și evenimentele sportive din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba la datorie în weekend: Vor asigura măsurile de siguranță la Ziua Fermierului de la Biia, Fiii Satului Geomal și evenimentele sportive din județ Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână. Citește și: ADMITERE jandarmi 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea