Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier pe A1, sensul Sebeș-Deva, zona Pianu. Trei autoturisme implicate, 2 persoane rănite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs vineri dimineața în jurul orei 10.00, pe A1, sensul de mers Sebeș-Deva. Trei autoturisme au fost implicate, iar traficul este blocat.

SMURD Sebeș și o ambulanță SAJ intervin, vineri dimineața, la un accident rutier pe A1, la km 315, pe sensul de mers Sebeș-Deva, zona Pianu. Din primele informații, în evenimentul rutier sunt implicate 3 autoturisme. Din accident au rezultat 2 victime, neîncarcerate, care prezintă traumatisme la nivelul membrelor superioare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Circulația este blocată momentan.

UPDATE IPJ: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 316, în zona comunei Pianu, judeţul Alba, a avut loc un accident rutier pe sensul de mers Sebeş – Deva. Un camion a intrat în coliziune cu o maşină de la Drumuri Naţionale şi Autostrăzi, care aplica marcaje rutiere, pe care a lovit-o din spate, iar din impact a acroşat un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma evenimentului au rezultat două victime, iar traficul rutier este momentan oprit pe toate benzile sensului de mers Sebeş – Deva, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale necesare.

UPDATE 2: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 316, în zona comunei Pianu, judeţul Alba, după ce anterior fusese oprită pe sensul de mers Sebeş – Deva, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate 3 autovehicule.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii O parte din păgubiții din scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat din nou marți, 7 mai 2024, de data aceasta în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Citește și: Scandalul imobiliar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea