Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier pe A1, sensul Sebeș-Deva, zona Pianu. Trei autoturisme implicate, 2 persoane rănite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs vineri dimineața în jurul orei 10.00, pe A1, sensul de mers Sebeș-Deva. Trei autoturisme au fost implicate, iar traficul este blocat.

SMURD Sebeș și o ambulanță SAJ intervin, vineri dimineața, la un accident rutier pe A1, la km 315, pe sensul de mers Sebeș-Deva, zona Pianu. Din primele informații, în evenimentul rutier sunt implicate 3 autoturisme. Din accident au rezultat 2 victime, neîncarcerate, care prezintă traumatisme la nivelul membrelor superioare.

Circulația este blocată momentan.

UPDATE IPJ: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 316, în zona comunei Pianu, judeţul Alba, a avut loc un accident rutier pe sensul de mers Sebeş – Deva. Un camion a intrat în coliziune cu o maşină de la Drumuri Naţionale şi Autostrăzi, care aplica marcaje rutiere, pe care a lovit-o din spate, iar din impact a acroşat un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma evenimentului au rezultat două victime, iar traficul rutier este momentan oprit pe toate benzile sensului de mers Sebeş – Deva, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale necesare.

UPDATE 2: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 316, în zona comunei Pianu, judeţul Alba, după ce anterior fusese oprită pe sensul de mers Sebeş – Deva, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate 3 autovehicule.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea