Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accident rutier mortal în Laz (Săsciori): Doi tineri de 18 și 16 ani și-au pierdut viața după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Două persoane și-au pierdut viața iar alta a fost rănită în urma unui accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică (2/3 noiembrie, în jurul orei 2.00), pe DN 67 C, în satul Laz, comuna Săsciori.

Potrivit polițiștilor victima rămasă în viață a fost transportată de urgență la spital.

UPDATE 1: Tinerii decedați au vârste de 18 și 16 ani. Este vorba despre șoferul – M.V.V. și S.R.I. – un pasager minor (ambii din Săsciori), care se deplasau într-un autoturism Dacia Logan, pe direcția Șugag – Sebeș.

Din primele cercetări de la fața locului rezultă că, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul a pierdut controlul direcției și a izbit cu partea laterală-dreapta a mașinii un stîlp de pe marginea drumului. În urma impactului cei doi au murit pe loc iar a treia persoană O.P.D., de 18 ani, din Câlnic, a suferit răni care nu-i pun viața în pericol – acesta deplasându-se singur la ambulanță.

La locul accidentului a intervenit și echipajul de descarcerare de la Garda Sebeș.

UPDATE 2: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba nu există probe care să certifice că tânărul șofer consumase alcool: ”A fost un accident tragic al cărui vinovat a murit. Nu s-au făcut cercetări privind acest aspect. S-a stabilit că impactul s-a produs din cauza neadaptării vitezei pe fondul unei minime experiențe în conducerea autoturismul, având în vedere că șoferul deținea carnet de conducere doar de o lună”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea