Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

UPDATE | Accident rutier GRAV pe DN 74, la Cărpiniș: O persoană încarcerată, după ce un automobil a lovit un cap de pod

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

UPDATE | Accident rutier GRAV pe DN 74, la Cărpiniș: O persoană încarcerată, după ce un automobil a lovit un cap de pod

Un accident rutier a avut loc pe DN 74, pe raza localității Cărpiniș, la data de 18 septembrie 2024, în jurul orei 22:00 . Din informațiile preliminare transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba un autoturism ar fi intrat într-un cap de pod.

UPDATE 22:10:  Secția de pompieri Câmpeni intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe DN 74, pe raza localității Cărpiniș. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre două autoturisme implicate, posibil o persoană încarcerată, inconștientă Forte alocate: 1 ASAS, 1 EPA și 1 ambulanta SAJ. Transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba.

UPDATE 22:15 : Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii accidentului. Este vorba despre un autoturism intrat într-un cap de pod, în care se află o persoană încarcerată, conștientă. La momentul de față se intervine pentru descarcerare si evacuarea persoanei din autoturism. Informează ISU Alba.

UPDATE 22:32 : Persoana a fost extrasă din autoturism de către pompierii militari și a fost predată echipajele medicale, conștientă. Transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba.

UPDATE : Potrivit IPJ Alba, la data de 18 septembrie 2024, în jurul orei 22.00, un tânăr de 20 de ani, din comuna Cătunele, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74A, pe raza localității Cărpiniș, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu o movilă de pământ, iar ulterior cu un stâlp de electricitate, după care autoturismul a ajuns într-un canal de scurgere.

În urma accidentului, conducătorul auto și o femeie, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: Arhivă ZiarulUnirea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile Un accident rutier s-a produs astăzi, 26 septembrie, în jurul orei 21:35, între localitățile Oarda și Limba. Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba în incident a fost implicat un singur autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea