Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

FOTO | ACCIDENT rutier GRAV pe DJ 704A, la intrare în Pianu de Sus: Un autoturism și un autobuz implicate în incident

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | ACCIDENT rutier GRAV pe DJ 704A, la intrare în Pianu de Sus: Un autoturism și un autobuz implicate în incident

Un accident rutier a avut local astăzi, 17 septembrie 2024, în jurul orei 15:20, pe DJ 704A la intrare în localitatea Pianu de Sus. Din informațiile preliminare transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba în incident ar fi fost implicate un autoturism și un autobuz, eveniment ce a condus la posibila încarcerare a două persoane.

 

„Sectia de pompieri Sebes intervine pentru descarcerare si prim ajutor medical la un accident rutier produs pe DJ 704A la intrare în Pianu de Sus.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între 1 autoturism si 1 autobuz.

In autobuz se afla doar șoferul (fără pasageri), iar în autoturism se aflau 2 persoane, posibil încarcerate.

Forte alocate: 1 ASAS, 1 Descarcerare, 1 EPA și 1 ambulanță SAJ cu medic.”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba.

UPDATE 15:22 :  „Traficul rutier se desfășoară îngreunat pe DJ 704 A, la intrarea în Pianu de Sus, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule (un autobuz în care se afla doar conducătorul auto și un autoturism). Din primele date, rezultă că, în urma accidentului, două persoane din autoturism ar fi suferit leziuni. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Alba.

UPDATE 15:25 : ” Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii accidentului. In accident sunt implicate 1 autoturism și 1 autobuz din care au rezultat 2 persoane, conștiente, care necesită îngrijiri medicale. Fără persoane încarcerate. La momentul de față persoanele sunt evaluate medical de către echipajele medicale prezente la locul evenimentului. „, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Florin Dobrater, jurnalist originar din Alba Iulia: „Oare câte vieți costă o rețea de drumuri eficiente, bine puse la punct în România? „

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Florin Dobrater, jurnalist originar din Alba Iulia: „Oare câte vieți costă o rețea de drumuri eficiente, bine puse la punct în România?” Florin Dobrater, jurnalist originar din Alba Iulia, județul Alba, își exprimă fără perdea și urmă de regret indignarea și revolta cu privire la rețeaua de drumuri a României, după dispariția prematură al unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea