Rămâi conectat

Actualitate

Accident de motocicletă la Colțești. Două victime transportate la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază pe DJ 107M, pe raza localității Colțești, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Conducătorul auto al unei motociclete a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe carosabil. Acesta și pasagerul care se mai afla pe motocicletă la momentul accidentului au fost transportați de către o ambulanță la spital pentru îngrijiri.

Din primele informații leziunile suferite de cele două victime nu sunt grave.

UPDATE: Cele două persoane care se aflau pe motocicletă, un bărbat și o femeie, sunt din judeţul Bihor, iar rănile pe care le-au suferit sunt minore. Din primele informaţii, motociclistul  a făcut o manevră bruscă, încercând să evite un obstacol pe carosabil şi a pierdut controlul vehiculului, răsturnându-se.

UPDATE IPJ Alba: Sâmbătă, la ora 16.41, pe DJ 107 M,  în afara localității Colţești, S.L.,   de 25 ani, din Colţeşti, în timp ce a condus, pe direcţia Aiud – Colţeşti, un tractor care tracta o căruță, nu a fixat corespunzător și nu a asigurat încărcătura, respectiv baloții din fân, care au căzut pe partea carosabilă, în faţa motocicletei conduse din sens opus de Sandor O., de 50 ani, din Bihor, care s-a răsturnat apoi pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei și Ecaterina F., de 45 ani, din Bihor,  pasageră pe motocicletă, au suferit leziuni corporale ușoare, rămânând sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal Aiud.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului rutier.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea