Rămâi conectat

Actualitate

A furat un aparat medical dintr-o farmacie din Alba Iulia, însă, la scurt timp, polițiștii au prins-o și reținut-o

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii albaiulieni au documentat activitatea infracţională a unei femei, bănuite de comiterea mai multor furturi de pe raza municipiului Alba Iulia şi au dispus reţinerea ei pentru 24 de ore.

duba politie3Potrivit IPJ Alba „Politia municipiului Alba Iulia a fost sesizată joi, 31 iuie, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat într-o farmacie din Alba Iulia, unde, profitând de neatenţia vânzătoarei lor, au sustras un aparat medical, părăsind locaţia, spre o destinaţie necunoscută.

Potrivit IPJ Alba “în urma verificărilor efectuate de poliţiştii de ordine publică şi cei de investigaţii criminale, s-a reuşit identificarea, la scurt timp, a persoanei bănuite de comiterea acestui furt, stabilindu-se că este vorba de N. A., de 53 ani, din comuna  Şura Mica, judeţul Sibiu.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că femeia ar mai fi comis alte cinci furturi, tot pe raza municipiului Alba Iulia, in perioada lunilor mai – iulie 2014. Printre bunurile sustrase de femeie se numără portmonee cu bani şi acte, telefoane mobile, bijuterii, aparate medicale, dar şi alte bunuri, toate faptele fiind comise în locuri publice, respectiv în stradă, magazine, farmacii.

Faţă de aceasta a fost începută urmărirea penala pentru comiterea infracţiunii de  furt, faptă  prevăzută de art.  228 alin. 1, din noul Cod penal, fiecare cu aplicarea art. 41 alin. 1 din Codul penal şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind depusa în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IJ Alba, urmând ca în data de 01.08.2014 să fie prezentata Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba  Iulia cu propunere de arestare preventivă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Baremele de corectare la probele de Matematică și Istorie au fost publicate oficial de Ministerul Educației

Bera Larisa

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Baremele de corectare la probele de Matematică și Istorie au fost publicate oficial de Ministerul Educației Ministerul Educației a publicat marți subiectele și baremele de corectare la probele de Matematică și Istorie. Baremele de corectare și subiectele au fost publicate la ora 15.00, pe subiecte.edu.ro. Barem corectare Istorie Barem corectare matematică- profil Matematică- […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea