Rămâi conectat

Ştirea zilei

A fost înregistrat PRIMUL deces cauzat de coronavirus în Europa

Darius BUZGURE

Publicat

în

A fost înregistrat PRIMUL deces cauzat de coronavirus în Europa

Primul deces din cauza infecției cu coronavirus pe „Bătrânul continent” a fost înregistrat astăzi, după ce o turistă din China, în vârstă de 80 de ani, a murit într-un spital din capitala Franței.

Femeia de 80 de ani venea din provincia chineză Hubei. Aceasta a ajuns pe 16 ianuarie în Franţa şi a fost plasată în carantină într-un spital din Paris pe 25 ianuarie, potrivit BBC. Turista a murit pe 15 februarie.

Până la cazul din Paris erau doar trei decese în afara Chinei – în Japonia, Hong Kong și Filipine.

Bilanţul epidemiei de coronavirus sâmbătă 15 februarie

Sâmbătă dimineaţa, bilanţul ajunsese la 1.523 de morţi în China continentală. – dintre care 143 în ultimele 24 de ore şi peste 66 de mii de persoane infectate. Covid-19 s-a extins în peste 28 de țări, Egiptul confirmând vineri primul caz de coronavirus din Africa. Şi un român se află printre persoanele infectate, el lucrând pe o navă de croazieră care se află acum în carantină în Yokohama.

12 experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii vor ajunge în acest weekend în China. Vor demara împreună cu autorităţile de acolo o misiune comună pentru investigarea epidemiei de coronavirus.

Surse: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Două subsoluri din Blaj au fost inundate ca urmare a ploilor din cursul nopții. Au intervenit pompierii militari pentru evacuarea apei

Bera Larisa

Publicat

în

Două subsoluri din Blaj au fost inundate ca urmare a ploilor din cursul nopții. Au intervenit pompierii militari pentru evacuarea apei În cursul dimineții de marți, 6 august, în jurul orei 7.30, pompierii militari din Blaj au intervenit pentru evacuarea apei din două subsoluri care au fost inundate în urma precipitațiilor de azi noapte. Ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea