Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un bărbat din Lupşa s-a înecat în Arieş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toropit probabil de căldură, un bărbat în vârstă de 46 de ani s-a înecat în Arieş, pe raza localităţii Valea Şesii, comuna Lupşa.

O echipă complexă de criminalişti se deplasează chiar în aceste momente la faţa locului pentru a stabili cu exactitate condiţiile decesului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE raport IPJ Alba: „În data de 19 iunie 2012, ora 17.oo , poliţiştii Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din comuna Lupşa, s-a înecat în râul Arieş. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de cercetare care a constatat că în data de 19.06.2012, în jurul orelor 16.45, C.V., de 46 de ani, din comuna Lupşa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în albia râului Arieş, în apropierea confluenţei Valea Şesii iar la un moment dat a dispărut sub apă. În apropierea locului se mai aflau două persoane care au observat acest lucru şi au început să-l caute. C.V. a fost găsit la o distanţă de cca. 50 de metri in aval, a fost scos pe malul râului unde i-au fost aplicate manevre de resuscitare care însă nu au avut rezultat pozitiv.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea