Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Lupşa s-a înecat în Arieş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toropit probabil de căldură, un bărbat în vârstă de 46 de ani s-a înecat în Arieş, pe raza localităţii Valea Şesii, comuna Lupşa.

O echipă complexă de criminalişti se deplasează chiar în aceste momente la faţa locului pentru a stabili cu exactitate condiţiile decesului.

UPDATE raport IPJ Alba: „În data de 19 iunie 2012, ora 17.oo , poliţiştii Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din comuna Lupşa, s-a înecat în râul Arieş. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de cercetare care a constatat că în data de 19.06.2012, în jurul orelor 16.45, C.V., de 46 de ani, din comuna Lupşa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în albia râului Arieş, în apropierea confluenţei Valea Şesii iar la un moment dat a dispărut sub apă. În apropierea locului se mai aflau două persoane care au observat acest lucru şi au început să-l caute. C.V. a fost găsit la o distanţă de cca. 50 de metri in aval, a fost scos pe malul râului unde i-au fost aplicate manevre de resuscitare care însă nu au avut rezultat pozitiv.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea