Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

După cotroversata ediţie a Ligii a IV-a Alba: „Întocmim un regulament disciplinar mai drastic, pentru a evita situaţiile ce nu ne fac cinste”, a declarat Sorin Corpodean, preşedinte AJF Alba (galerie foto)

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba şi-a spus astăzi punctul de vedere în cadrul unei conferinţe de presă, referitor la cele petrecute în recenta ediţie a Ligii a IV-a, una în care au curs acuzaţiile legate de blaturi, corectitudine, stimulări de contracandidate etc. „Sunt puţin dezamăgit, returul ne-a adus multe situaţii delicate la care nu ne aşteptam, de genul Europa Alba Iulia – Flamura Roşie Rădeşti sau Performanţa Alba Iulia – Olimpia Aiud. Mă aştept la Liga a IV-a la mai multă sportivitate. Avem în lucru un regulament disciplinar mai drastic, pentru a preîntâmpina asemenea cazuri de jucători folosiţi în stare de suspendare sau cu o altă identitate. Vrem să evităm asemenea situaţii care nu ne fac cinste. Campionatul precedent a fost unul cu probleme, ce nu ne-au făcut onoare”, a afirmat Corpodean.

*Parteneriatul cu CJ Alba vital, în vară Supercupa AJF Alba

După ce Ovidiu Barna (Arena Alba Iulia) a primit premiul pentru cel mai bun  portar al stagiunii, oficialii AJF au anunţat că în această vară va fi organizată prima ediţie a Supercupei AJF Alba, ce va opune echipele Europa Alba Iulia şi Arena Alba Iulia. Corpodean a reiterat ideea continuării parteneriatului cu Consiliul Judeţean Alba, ce durează de 5 ani (în ultimul sezon AJF Alba a primit 400.000 lei). „Parteneriatul ne-a ajutat să creştem cantitativ, ne dorim să creştem şi calitativ şi organizatoric. Ne propunem să abordăm multe proiecte şi sper că noua echipă a CJ Alba, formată după alegeri, să înţeleagă că avem nevoie de sprijin pentru a continua pe acelaşi drum ascendent„, a mai spus Corpodean.

*Componenţa Ligii a IV-a în ceaţă, CSO Cugir vrea loc în eşalonul terţ

În condiţiile în care CSO Cugir doreşte un loc în Liga a 3-a (probabil de la „U” Cluj 2), CS Zlatna intenţionează să continue în eşalonul terţ, iar Europa Alba Iulia are de trecut barajul, componenţa Ligii a IV-a rămâne necunoscută pnâ în luna august, mai ales că şi nou-promovata Inter Ciugud (Seria a 2-a din Liga a 5-a) n-ar dori să joace în Liga a IV-a.

Dan HENEGAR

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant Traficul de pe autostrada A1, sensul Râmnicu-Vâlcea – Deva, este îngreunat, după ce anvelopa unui tir a explodat, sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:00. În urma scurgerilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea