Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Pianu de Sus: Fetiţă de un un an şi jumătate transportată în stare gravă cu elicoptereul SMURD la Tg. Mureş. A fost accidentată de o maşină condusă chiar de tatăl ei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O fetiţă de un an şi 7 luni din Pianu de Sus a fost grav accidentată vineri, 1 iunie, în jurul orei 11.30,  de către un autoturism condus chiar de către tatăl ei, în timp ce se afla pe strada Bisericii, din comună.

Imediat, bărbatul şi-a transportat copilul rănit la spitalul din Sebeş. Din cauza stării foarte grave în care se afla, victima a fost preluată de către un elicopter SMURD şi transportată de urgenţă la spitalul din Târgu Mureş.

UPDATE raport IPJ Alba: „La data de 01.06.2012, ora 13.00,  prin SNUAU 112, poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată de către Ioan N. de 44 ani, domiciliat în comuna Pianu, judeţul Alba, cu privire la faptul ca în localitatea Pianu de Sus a avut loc un accident rutier grav.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit faptul că Ioan N., în timp ce punea în mişcare autoturismul, proprietate personală, a surprins şi accidentat cu partea dreapta faţă a autovehiculului, pe fiica sa minoră, în vârstă de 1 an şi 7 luni, care se afla pe axul drumului, nesupravegheată.

Ca urmare a accidentului, minora a suferit leziuni corporale grave fiind transportată la Spitalul municipal Sebeş şi ulterior cu un elicopter SMURD la UPU Târgu Mureş.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş unde a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager, rezultatul fiind negativ Cercetările continuă.”

foto; arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Paștele ORTODOX 2024: Programul slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare, 28 aprilie – 5 mai 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Paștele ORTODOX 2024: Programul slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare, 28 aprilie – 5 mai 2024 Săptămâna Mare sau a Patimilor exprimă perioada de la Florii până în Sâmbăta cea Mare inclusiv. Conform rânduielilor canonice, în aceasta săptămână se ajuneaza până spre seara. Caracteristica esenţiala a acestei săptămâni sunt Deniile. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea