Rămâi conectat

Curier Județean

Pianu de Sus: Fetiţă de un un an şi jumătate transportată în stare gravă cu elicoptereul SMURD la Tg. Mureş. A fost accidentată de o maşină condusă chiar de tatăl ei

Bogdan Presecan

Publicat

în

O fetiţă de un an şi 7 luni din Pianu de Sus a fost grav accidentată vineri, 1 iunie, în jurul orei 11.30,  de către un autoturism condus chiar de către tatăl ei, în timp ce se afla pe strada Bisericii, din comună.

Imediat, bărbatul şi-a transportat copilul rănit la spitalul din Sebeş. Din cauza stării foarte grave în care se afla, victima a fost preluată de către un elicopter SMURD şi transportată de urgenţă la spitalul din Târgu Mureş.

UPDATE raport IPJ Alba: „La data de 01.06.2012, ora 13.00,  prin SNUAU 112, poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată de către Ioan N. de 44 ani, domiciliat în comuna Pianu, judeţul Alba, cu privire la faptul ca în localitatea Pianu de Sus a avut loc un accident rutier grav.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit faptul că Ioan N., în timp ce punea în mişcare autoturismul, proprietate personală, a surprins şi accidentat cu partea dreapta faţă a autovehiculului, pe fiica sa minoră, în vârstă de 1 an şi 7 luni, care se afla pe axul drumului, nesupravegheată.

Ca urmare a accidentului, minora a suferit leziuni corporale grave fiind transportată la Spitalul municipal Sebeş şi ulterior cu un elicopter SMURD la UPU Târgu Mureş.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş unde a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager, rezultatul fiind negativ Cercetările continuă.”

foto; arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea