Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, rezultate foarte bune la Cupa României la Taekwondo: Popa Andrei Vasile, desemnat cel mai bun sportiv cadet

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, rezultate foarte bune la Cupa României la Taekwondo: Popa Andrei Vasile, desemnat cel mai bun sportiv cadet

CS Unirea Alba Iulia a demonstrat, din nou, că este un club de elită în domeniul sporturilor de contact, obținând rezultate foarte bune la Cupa României la Taekwondo, desfășurată între 4 și 6 octombrie, la Miercurea Ciuc.

Sub îndrumarea instructorului sportiv Alin Moldovan, șase dintre sportivii legitimați la club au reușit să se evidențieze prin performanțe deosebite, consolidând astfel reputația clubului. La general, în clasamentul pe cluburi, CS Unirea Alba Iulia a obținut locul 1 la Cadeți, locul 2 la juniori 2, iar Popa Andrei Vasile a fost desemnat cel mai bun sportiv cadet.

Citește și: FOTO | Șahistul albaiulian Mihnea Costachi, vicecampion în Superliga României!

De asemenea, printre cei mai buni sportivi ai competiției s-a numărat Boloage Alecsandru, care a obținut locul 1 la categoria juniori și locul 2 la seniori.

Vas Karina a avut, de asemenea, o prestație notabilă, clasându-se pe locul 2 atât la juniori, cât și la cadeți. În aceeași notă, Grapa Andrei a impresionat printr-o dublă victorie, ocupând locul 1 atât la juniori, cât și la cadeți. Popa Andrei a avut o evoluție bună, obținând locul 3 la juniori și locul 1 la cadeți, iar Jelea Eduard a evoluat excelent la categoria cadeți, câștigând locul 1. De asemenea, Ciontea Bianca a reușit să se claseze pe locul 3 la cadeți, aducând un plus de medalii clubului.

Aceste rezultate excelente nu sunt doar o dovadă a talentului individual al sportivilor, ci și a muncii asidue depuse de antrenori și de întreaga echipă de suport a CS Unirea Alba Iulia. Clubul continuă să fie un punct de referință în promovarea taekwondo-ului în România, având ca obiectiv nu doar formarea de sportivi de elită, ci și educarea acestora în spiritul fair-play-ului și al disciplinei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, meci cu „U”-NTT Data Cluj în Divizia A1 | Interviu cu antrenorul italian Marco Musso, la debut pe banca echipei din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, meci cu „U”-NTT Data Cluj, sâmbătă, în Divizia A1. Interviu cu antrenorul italian Marco Musso, la debut pe banca echipei din „Mica Romă” După ce a stat în runda inaugurală a Diviziei A1 la volei feminin, vicecampioana României, Volei Alba Blaj va susține sâmbătă, la ora 13.00, în deplasare cu „U”-NTT Data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea