Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Premieră în Țara Moților: S-a deschis Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Câmpeni

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Premieră în Țara Moților: S-a deschis Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Câmpeni

Premieră la Câmpeni, în Munții Apuseni, acolo unde Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc a fost deschis astăzi 1 octombrie 2024. Acesta va beneficia de aportul unui profesionist de înaltă clasă, în persoana domnului conf. univ. dr. Mihai Ștefănescu.

Citește și: FOTO | George Bursuc, locul I la MTB & RUN Caransebeș: Traseu de 28 km, parcurs de sportivul din Câmpeni

„Am participat astăzi, cu bucurie, la un eveniment de o importanță deosebită pentru comunitatea noastră: deschiderea Compartimentului de cardiologie a Spitalului Orășenesc Câmpeni.
Această realizare marchează un nou capitol în istoria spitalului nostru și reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite locuitorilor din orașul nostru și din zona Munților Apuseni.
Îi mulțumesc domnului conf. univ. dr. Mihai Ștefănescu, un profesionist de înaltă clasă, pentru că a ales să vină la Câmpeni și să-și pună experiența și cunoștințele în slujba comunității noastre.
Prezența dumnealui la conducerea acestui compartiment este o garanție a calității serviciilor medicale pe care le vom primi.
Investițiile în echipamente medicale performante, atât cele existente, cât și cele care urmează a fi achiziționate pentru acest domeniu, vor permite diagnosticarea și tratarea eficientă a afecțiunilor cardiovasculare.
Aș vrea să asigur încă o dată conducerea spitalului și întregul personal medical de tot sprijinul administrației publice locale.
Vom continua să investim în modernizarea infrastructurii medicale și în dotarea cu echipamente performante, pentru a asigura cetățenilor noștri acces la servicii medicale de calitate, aproape de casă.
Împreună, vom face din Câmpeni un oraș sănătos și prosper!”, transmite Cristian Dan Pașca,  primarul orașului Câmpeni.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Batalionul 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia, campionii celei de-a treia ediții a turneului de minifotbal „Cupa Camarazii LMP” 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Batalionul 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia, campionii celei de-a treia ediții a turneului de minifotbal „Cupa Camarazii LMP” 2024 Echipa de minifotbal a Batalionului 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia a reușit să cucerească trofeul în cadrul celei de-a treia ediții a turneului de minifotbal „Cupa Camarazii LMP” 2024. Competiția, desfășurată între 27 și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea