Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Miriam Bulgaru, triumf la Țiriac Foundation Trophy: Primul trofeu WTA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miriam Bulgaru, triumf la Țiriac Foundation Trophy: Primul trofeu WTA

Miriam Bulgaru, sportivă legitimată la CSM Unirea Alba Iulia, a câștigat proba de simplu a turneului WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, de la București.

Citește și: Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia), calificare în finală la Țiriac Foundation Trophy! Performanță extraordinară pentru tenismena uniristă!

În finala disputată duminică, sportiva uniristă a învins-o în trei seturi pe Kathinka von Deichmann (30 de ani, WTA 199), din Liechtenstein. Miriam Bulgaru (25 de ani, 202 WTA) s-a impus cu 6-3, 1-6, 6-4. În setul 2, la scorul de 4-1 pentru oponenta sa, jucătoarea din Alba Iulia a solicitat un timeout medical.

Setul decisiv a fost pe muchie de cuțit. După două ore și trei minute de joc, Miriam Bulgaru și-a asigurat victoria și câștigarea turneului din Capitală, fructificând chiar prima minge de meci. Este primul trofeu WTA pentru Miriam Bulgaru, cea mai importantă performanță a carierei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Profesorul Gheorghe Albu, om de seamă al județului Alba, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 74 de ani. Este membru fondator al orchestrei „Crăişorul Munţilor”, pe care o şi dirijează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesorul Gheorghe Albu, om de seamă al județului Alba, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 74 de ani. Este membru fondator al orchestrei „Crăişorul Munţilor”, pe care o şi dirijează Profesorul Gheorghe Albu, om de seamă al comunei Vințu de Jos, împlinește duminică, 15 septembrie, frumoasa vârstă de 74 de ani. A fost felicitat de întreaga […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea